Vis filter

Viser 1–30 af 85 resultater

Viser 1–30 af 85 resultater

Trappeløsninger til dit hjem

Når man skal i gang med sit haveprojekt er trappeløsninger næsten en umulig kategori at undgå. Trappeløsninger behøver ikke blot at være til ens hoveddør, men kan også være med til at skabe rum i haven ved at skabe niveauer.

Alle vores forskellige trappeløsninger giver dig en løsning som er holdbar og slidstærk uanset hvilket løsning man vælger.

Betontrappetrin

Vores forskellige betontrappetrin er støbt efter de mest gængse mål både i længde og højde. Trappetrinene kan kombineres med hinanden og fås både med en lige og skrå forkant.

Se trappetrin i beton

Granittrappe

Granittrapper er ligesom betontrappetrinene lavet efter de mest gængse mål både i højde og længde. Trappetrinene bliver alle hugget vores standard granitfarver.

Trapperne kan også fremstilles i specialmål ved forespørgsel.

Køb granit trappetrin her

Trappefliser i granit 

Har du en eksisterende udendørs trappe er vores trappefliser den perfekte løsning til at give nyt liv til en gammel trappe. Vores trappefliser fås i forskellige mål, men kan nemt tilskæres med en vinkelsliber med diamantklinge.

Se trappefliser i granit 

Trappetrin i sandsten og limestone

Søger du efter trapper i sandsten eller limestone er du kommet til det rigtige sted. Trapptrin i sandsten og limestone er lavet fra 1 m lange og med en dybde på omkring 35, 60 og 120 cm. Sandsten trappetrin har kløvede overflader som er skridsikre hele året rundt.

Hvilken løsning af udendørs trapper skal du vælge?

Alt efter hvilken løsning man går efter er vores ovenstående løsninger af høj kvalitet og udvalg af mange års erfaring. Mange af de ovenstående løsninger er gode hvis man f.eks. ønsker sig færdige trapper udendørs har vi vores granittrapper og betontrapper. Hvis man skal have skridsikker belægning til udendørs trapper, har vi både keramiske trapperfliser og granitfliser til at lime på eksisterende trapper.

Hvilket materiale du skal vælge, er alt efter ens stil og prisniveau. Sandsten og granit er den mest holdbare løsning som begge er skridsikre, hårde, robuste og holder i årtier.

Betontrapper er typisk det billigere valg, men som også med tiden kræver at trappebeklædning på grund af den patina trappen får (hvis man ikke kan lide det).

Få en skræddersyet løsning 

Hvis du ikke kan finde en løsning der passer til dit projekt, kan vi få lavet en løsning der passer til dit projekt. Vi kan både producer en løsning i både granit og beton. Kontakt os på 97491452 eller på [email protected] og få en snak om dit trappeprojekt.

Bemærk at der ved specialløsninger vil være en leveringstid på 2-4 måneder.