Vis filter

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Vandrender i beton

Vandrender i beton er et kvalitetsmateriale der hjælper med at aflede regnvand væk. Typisk anvender man vandrenderne til at lede vandet ned i en rist eller kloak, men renderne kan også bruges til at lede vandet ned i et nedsivningsanlæg. Vandrender er en god tilføjelse hvis man har normale fliser og problemer med vand. Hvis man har græsarmeringssten kan behovet være mindre, da vandet kan trænge der igennem.

Vandrender i høj kvalitet

Vores render er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket betyder du får en vandrende der er produceret i god kvalitet med de bedste råvarer.

Produkterne er produceret i enten en rund model eller en V model.

Begge modeller er produceret så vandet render ned i vandrender for at føre vandet væk.

Hvordan bruger jeg vandrender?

Vandrenderne bygget ned i ens belægning så det de går i et med ens belægning.

Beton renderne lægges som normal belægning på komprimeret underlag med et afretningslag. Husk at lægge vandrenderne med fald så vandet kan løbe væk.

Levering af vandrender

Vores vandrender bliver leveret direkte hjem til dig og er pakket på paller. Vores produkter er stablet på paller så det er nemt for chaufførerne at transporter produkterne.

Produkterne bliver enten leveret med kranbil eller truck men bliver ved mindre ordrer transporteret af danske fragtmænd.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? så sidder vi klar til at hjælpe dig på [email protected]eller på 97491452.

Vi har vores forskellige vandrender nedbygget i vores udstilling hvis du gerne vil se hvordan vandrenderne se ud.