Vis filter

Viser alle 21 resultater

Viser alle 21 resultater

Bredt udvalg af forskellige typer kantsten

I vores brede program af havekantsten / betonkantsten finder du over 20 forskellige typer kantsten. Vores sortiment består af havekantsten, kantningssten og albertslundkantsten. Vores forskellige kantsten er alle fremstillet i højest mulig kvalitet så du får et produkt der udover at være flot holder i lang tid.

Hvilken kantsten skal jeg bruge?

Kantsten har utallige af anvendelsesmuligheder og bruges både i private haver og til erhvervsprojekter. De mest brugte steder at benytte havekantsten er:

 • Adskillelse af græs og belægning
 • Opbygning af havebede
 • Trapper – vær dog opmærksom på, hvis du lægger kantstenene ned får du ikke så flot en overflade, som et betontrappetrin. Hvis du gerne vil have en rigtig udendørs trappe har vi eksempelvis granittrapper og betontrapper
 • Kantafgrænsning

Når du vælger hvilken kantsten du skal bruge, er det vigtigt du ved hvor den skal bruges. Normalt udsættes kantsten for belastning både lodret og vandret. Jo større belastningen er fra eventuelle biler eller jord jo tykkere og højere anbefaler vi kantstenen at være.

Hvordan sætter man kantsten?

Når man sætter kantsten, er det vigtigt at man sætter dem rigtige så man får det bedste og mest stabile resultat.

 1. Grav ned til ønsket højde
 2. Spænd en snor der sikrer at kantsten er lige
 3. Fyld underlaget op med stabilgrus
 4. Komprimer underlaget
 5. Hæld beton ud og sørg for at underlaget er lige
 6. Sæt kantstene ned i betonen så de passer med højden på snoren
 7. Hæld beton foran og bagved kantstenen

Ovenstående er hvis der skal der er meget belastning. Hvis der ikke er meget belastning kan der spares eller fjernes beton i ovenstående guide.

Kantsten til bed

Alle vores kantsten kan bruges til at danne bede. Hvis man vælger en kantsten til et bed, er det vigtigt at stenen bliver sat ned i jorden så den står mere stabilt. Kantsten til bede kan bl.a. være kantsten af beton. Kantsten til bede kan både fås som lige stykker, men kan også bruge radiuskantsten til at danne runde hjørner eller runde bede.

Kantsten er en populær løsning da de giver et enkelt udtryk som passer med mange forskellige flisestørrelser.

Levering af kantsten i beton

Vores betonkantsten leveres forskelligt alt efter hvilken mængde der skal bruges eller kombinationen af ordre. Vores betonkantsten kan kombineres med vores forskellige betonprodukter til at opnå fri fragt.

Normal leveres vores havekantsten med kranbil eller truckbil – ved mindre mængder vil ordren bliver leveret med danske fragtmand med en palleløfter.

Normalt kommer alle vores leverancer indenfor 5 hver dage, men hvis du har specielle ønsker, kan du skrive det i kommentarfeltet i kurven.

Har du spørgsmål vedrørende havekantsten?

Har du spørgsmål vedrørende vores kantsten er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i vores butik. Du er altid velkommen uanset om det er spørgsmål vedrørende opsætning eller køb.

Har du brug for en højere kant end vores kantsten? Så kan du se vores kantblokke og støttemursblokke