Vis filter

Viser 1–30 af 210 resultater

Viser 1–30 af 210 resultater

Vedligeholdelsesfrit hegn – et sikkert og populært valg

Vedligeholdelsesfrit hegn er et populært valg. En af grundene til at hegnene er så populære er at de materialer også bliver anvendt til mange andre formål. Det gør at materialerne er populære og testet i andre miljøer. Vedligeholdelsesfrit hegn er vejrbestandigt og har lang levetid hvilket også gør valget populært og sikkert.

Hvorfor skal man vælge et vedligeholdelsesfrit hegn?

Vedligeholdelsesfrit hegn er blevet et sikkert valg i det danske haver. Hegnstyperne er enhver havejers drøm. Det kræver minimalt vedligehold og har et flot udseende selvom materialerne ikke er af træ. Vedligeholdelsesfrit hegn er det rigtige valg hvis du ikke gider det tidskrævende arbejde med at give dit hegn olie, træbeskyttelse og maling.

Kvalitetshegn i vedligeholdelsesfrit materiale.

Vores forskellige typer af vedligeholdelsesfrit hegn bliver produceret i kvalitetsmaterialer og findes i forskellige tykkelser og udtryk. Jo tykkere du vælger dit komposit jo bedre kvalitet vælger du.

Hvilket modeller af vedligeholdelsesfrit hegn har i?

Vi har 8 forskellige kategorier i vores vedligeholdelsesfrie hegnskategori. De forskellige modeller har forskellige udtryk alt efter hvad man ønsker.

Komposithegn

Komposithegn er vores mest populære valg når man snakker om et hegn der ikke kræver vedligehold. Vi har komposithegn i 6 forskellige modeller i flere forskellige tykkelser og højder.

Se vores forskellige komposithegn

Panelhegn

Panelhegn er en af de hegnstyper som har haft kraftig vækst de seneste år. Hegnet bliver typisk brugt om til haven, eller rundt om grunden hvis man ønsker et hegn der eksempelvis lukker af for dyr.

Se vores panelhegn her

ivarplank hegn

Ivarplank er et klassisk hegn hvor brædderne er kendt fra beklædning på huse og skuer. Ivarplank er hegn af fibercement plader. Fibercement plader er formstabile og kraftige.

Se ivarplank hegn her

Glashegn

Vores glashegn fås i forskellige modeller hvor man kan vælge vores standardmodeller fra Plus eller få fremstillet glaselementer efter dine mål.

Se vores glashegn

Støjhegn

Vores forskellige typer af støjhegn er beregnet til at benyttes hvor man ønsker at mindske lyd fra eksempelvis trafikerede veje. Hegnene fås bl.a. som betonhegn eller lavet med stenuld og metal.

Se vores støjhegn her

Rionet

Rionet hegn er et populært valg til ens have hvor mange ønsker et ”let” hegn. Rionet bruges tit som hele fag eller til at bryde mellem en række fag

Se vores rionet hegn

Er hegnene 100% vedligeholdelsesfrit?

Vedligeholdelsesfrit hegn rådner og ruster aldrig, og kræver ikke årligt vedligehold som malerarbejde eller olie. Vedligeholdelsesfrit hegn kræver kun rengøring hvis hegnet eksempelvis bliver beskidt eller der kommer alger på hegnet.

Hegnene kan nemt rengøres med sæbevand. 

Med vores populære vedligeholdelsesfrie fag kan du slippe for:

  • Råd
  • Svamp
  • Rust
  • Insektangreb

Hvor kan jeg bruge vedligeholdelsesfrit hegn?

Vores forskellige typer af hegn kan bruges til bl.a. terrassehegn, hegn i skel eller som små rum i haven. De forskellige modeller har sine fordele alt efter hvilken type man vælger. Hvis man har behov for et hegn der skal modstå hårde vinde, anbefaler vi bl.a. vores kraftige komposit eller ivarplank. De fleste af vores vedligeholdelsesfrit hegn kommer med forskellige stolpetyper såsom; betonstolper, stålstolper og alustolper.

Skal du have hjælp til dit valg?

Vi ved det kan være svært at vælge et hegn uden at se eller der kan opstå mange spørgsmål omkring hegnene – derfor er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på [email protected] eller 97491452.

Vil du gerne se hegnet før du bestiller det? Så er du velkommen i vores store udstilling hvor vi har udstillet vores forskellige typer af hegn. Vores åbne udstilling har åben alle dage fra 08:00 til 21:00.

Hvis du vil have råd og vejledning kan du besøge butikken i vores åbningstider eller aftale en tid med en af vores dygtige medarbejder.