Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Optiloc græsarmering – store flotte firkanter

Optiloc græsarmering er den ideelle løsning hvis du søger en kombination af beton og natur. Optiloc classic græsarmering gør det muligt at lave et flot og frodigt område samtidig med det er kørefast. Designet på stenen gør at der fremkommer 4 betonknopper mellem græsset hvilket giver et moderne udseende til sin græsarmeringsløsning.

Flot græsareal med optiloc græsarmering

Serien tilbyder et græsareal dækning på ca. 52% hvilket giver et areal der er grønt og naturligt. Det gør stenen til det ideelle valg for indkørsler og parkeringspladser, hvor man ønsker en grøn overflade med moderne træk.

Optiloc græsarmering integreres sømløst ind i områder hvor man allerede har lagt fliser i modul 30 eller 60, da stenen måler 30×30 cm.

Kvalitet der holder

For at sikre en god kvalitet bliver stenene løbende kontrolleret så den overholder produktstandens krav, stenen er underlagt trejdeparts overvågning af betonvarekontrollen, hvilket gør at du er sikker på et produkt af højeste kvalitet.

Levering og afhentning

Når du bestiller optiloc græsarmering, sørger vi for en hurtig levering. Stenene bliver stablet på paller og leveret med kranbil eller truckbil – medmindre ordren er under 1 palle vil den typisk blive leveret med danske fragtmand med palleløfter.

Hvis du har særlige ønsker eller behov i forbindelse med leveringen, opfordrer vi dig at angive det i kommentarfeltet når du lægger din ordre. Chaufførerne vil gør deres bedste for at imødekomme dine ønsker.

Vil du gerne afhente stenene selv? Så er det muligt på vores lager. Du er velkommen til at afhente dem, vi anbefaler dog, at du altid bestiller dem på forhånd. På den måde sikrer du, at den ønskede mængde er tilgængelig og klar til afhentning, når du modtager en bekræftelse fra os. Ved afhentning kan du også hente uden palle.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange sten går der pr. m2?

Der går 11,1 stk. pr. m2

Hvad vejer en optiloc græsarmering?

En optiloc græsarmering vejer ca. 15,67 kg, og en palle vejer ca. 1500 kg.

Hvor stort græsareal er der?

Optiloc græsarmering giver et græsareal på 52%