Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Mosaiksten – Lav smukke detaljer i din belægning

Mosaiksten er det perfekte valg hvis du har områder hvor der ikke er meget plads. Med vores mosaiksten der måler 6×6 i bredde og længde og en tykkelse på 4-6 cm er de idelle til at skabe smukke løsninger ved terrasser og gangstier. Deres kløvede, naturligt udseende giver en charme og rustikhed til ens belægning.

Anvendelser og farver

Mosaiksten har vi i 4 forskellige farver:

  • Lysgrå G603
  • Mørkegrå G654Q
  • Sort Basalt G684
  • Rød G354

De forskellige farver giver dig mulighed for give dit uderum personlighed ved enten at vælge en farve eller kombinere flere. Brug dem omkring brønddæksler, nedløbsrør, langs husmuren eller som mønstre i belægningen. Mosaiksten bliver også brugt til kreative projekter såsom fod til skulpturer.

Detaljer og kvalitet

Mosaiksten er kendt som chaussestens lillebror. Den er mindre i størrelse, men lige så holdbar. Mosaikkerne varierer i størrelse og farve da det er et naturprodukt. De varierende størrelse giver en flot personlighed til belægning. De kan bl.a. også bruges til at lægge mellem betonfliser for at bryde overfladen, eller som trinflade bag en forkant af kantsten.

Mosaikstenene bliver løbende kontrolleret for at sikrer at kvaliteten overholder standarden.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget vedrørende de forskellige mosaik, er du mere end velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på [email protected]. Vi vil guide og hjælpe dig videre, så du er mere sikker på dit valg. Hvis du gerne vil opleve de forskellige farver og størrelser, kan du besøge vores store showroom i Ulfborg. Der er åben adgang alle dage fra 9-21, hvor farver og størrelser er udstillet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer en mosaiksten?

En mosaiksten vejer cirka 500 gram.

Hvor mange mosaiksten pr m2?

Der går cirka 225 stk. pr. m2

Hvor mange m2 er der pr. palle?

Der er 5 m2 / 1.125 stk. pr. palle.