Vis filter

Viser 1–30 af 45 resultater

Viser 1–30 af 45 resultater

Sorte gulvfliser – tidløs og flotte fliser

Sorte fliser giver en dybde, mystik og charme til sin indendørs belægning. Med vores store udvalg af sorte gulvfliser kan du se de mange muligheder man kan vælge. Vores sortiment strækker sig fra små 30×30 til store 120×120 og har alle til ens at de vil give dit hjem et flot og spændende udseende.

Flotte design og størrelser

Sorte gulvfliser giver en dybde og føles af tynde og luksus til ens rum. Uanset om man vælger en dyb sort, en blød grafit eller en helt let antracit farve, vil fliserne helt sikkert definere rummet og være med til at skabe en elegance i rummet.

Vores sorte gulvfliser byder på en som sagt på en masse forskellige flisestørrelse, men fås også i mange forskellige designs, som er skabt til at komplementere ethvert hjem og enhver indretning. Deres alsidighed strækker sig over forskellige mange forskellige designs som betonudseende, klippestruktur til helt ensartet typer.

Leder du efter gulvfliser i en anden farve? Se vores udvalg:

Søger du gulvfliser i en specifik størrelse? Udforsk vores omfattende sortiment:

Kvalitet og funktionalitet med vores gulvfliser i sort

Vores gulvfliser er ikke kun flotte, men også ekstrem holdbare, inde på de enkle fliser står der hvilken slidstyrke hver enkel flise har, og jo højere slidstyrke jo mere slid kan de håndtere. Vi anbefaler at man vælger slidstyrke mellem 3 og 5 til indendørs fliser, det sikrer at man ikke kun får fliser der ser flotte ud, men også holder til årevis slid samtidig med at de er enkle at vedligeholde.

Skal du have hjælp?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores sorte gulvfliser er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har også et stort showroom hvor vi kan guide, rådgive og sikrer at du vælger den flise der fuldender dit hjem.