Herregårdssten

Herregårdssten er en klassisk belægningssten som er yderst populær og bestemt en af vores bedst sælgere. Vores herregårdssten fås med slåede kanter hvor sten er tomlet og med lige kanter. Herregårdssten kan bruges i indkørsler, terrasser og gangstier.

Herregårdssten

Vi kaldes vores sten Herregårdssten, men andre kalder dem for: holmegaardssten, bondesten og slotsbrosten. Herregårdssten fås i forskellige formater og farver som; rød, sort, gråmix og grå.

Forskellen med herregårdssten med slåede kanter og lige kanter

Herregårdssten bliver produceret med lige kanter og bliver efterfølgende tromlet hvor kanterne bliver mere runde og rustikke. Stenene bliver ikke ens i kanterne da de bliver tromlet i en stor tromle derfor vil de enkle sten være unikke.

 

Anvendelsesmuligheder med herregårdssten

Vælger du herregårdssten får du en belægning med masser af muligheder. Stenene kan bruges til belægning, havebede, trappetrin og kantsikring. Herregårdssten fås også som kantsten. Herregårdssten har et mindre format end havefliser hvilket gør dem nemmere at håndtere.

Stenen fås i forskellige tykkelser som 5,5 cm, 7 og 8 cm. Vi anbefaler at man kun bruger 5,5 cm sten på terrasser.

 

Levering af herregårdssten

Vi leverer herregårdssten til brofaste øer i Danmark. Hvis du bestiller 5 paller / 6 tons får du dine sten gratis leveret. Fragten bliver automatisk beregnet i kurven hvis der bliver bestilt under 5 paller / 6 tons. Bemærk at hvis der kombineres havemøbler og belægningssten vil der komme fragt for havemøbler, men det er specificeret i kurven.

Vores herregårdssten bliver leveret på paller, pallerne kommer automatisk på i kurven alt efter hvor mange sten der bliver købt. Pallerne kan leveres tilbage i hele Danmark (Se afleveringssteder) 

 

Mangler du hjælp?

Mangler du hjælp når du skal vælge herregårdssten kan du altid ringe til os på 97491452 eller skrive på post@staby-fliser.dk. Vi er klar i butikkens åbningstider til at besvare spørgsmål. Der er på det enkle produkt besvaret ofte stillede spørgsmål til netop det produkt.

 

Guides til at hjælpe dig

For at sikre du får guides der følger dansk betons standarder og normer har vi udarbejdet guides du bør følge.

Ekspert viden om