Vis filter

Viser 1–30 af 55 resultater

Viser 1–30 af 55 resultater

Beslag og skruer til hegn

Beslag og skruer er en af de vigtigste punkter når man skal sætte hegn op. Beslag og skruer benyttes stortset altid når man sætter hegn op. De fleste typer af vores træhegn er allerede samlet og klar til at sætte ned i falser, men vælger man hegnstyper der kræver beslag og skruer har vi de typiske beslag og skruer i bedste kvalitet.

Høj kvalitet holder længst

De beslag og skruer du finder i vores forskellige kategorier er nøje udvalg af både os samt vores leverandører. Produkterne er udvalgt med tanke om at have lang levetid samt at holde til det danske vejr som kan udsætte hegnet for både sol, regn og sne.

Stort udvalg af skruer og beslag til hegn

Vores forskellige kategorier af skruer og beslag er inddelt i under kategorier så det er nemt at finde det man skal bruge.

Kategorierne er:

  • Hegnsbeslag
  • Skruer
  • Lågebeslag
  • Håndlister

Vores udvalg er udover kvalitet også valgt efter at det passer til hegnet og falme ind så man ikke bemærker det.

Vores forskellige skruer og beslag findes i forskellige prisklasser – hvilket også har en indvirkning på kvaliteten, men selvom prisen er lavere har vi stadig sørget for en ordentlig kvalitet.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Kan du ikke finde det du søger eller har spørgsmål eller mangler er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

Vi er klar med rådgivning samt at skaffe de bedste løsninger indenfor beslag og skruer til dit hegn.