Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

Terrasse inspiration

Dit sted til at finde inspiration til terrasser og havepynt.

Find inspiration til din drømme terrasse.

Velkommen til vores inspirationside, hvor du finder ud af terrassen ikke blot er en udendørs plads, men også et sted hvor man rigtig kan hygge uanset mængden af plads. Her på inspirationsiden finder du masser af muligheder, der kan forme din terrasse til en sand drøm. 

Find de produkter du kan lide 

Vores galleri er opbygget sådan du kan trykke på det enkle billede, hvor du vil blive oplyst hvilke produkter der brugt på terrassen, det kan eksempelvis være 30×30 havefliser der er “tagget” som du så kan gå over og læse mere om. 

Hegn

Hegn er mere end blot en afgrænsning af ens terrasse, det er også med til at skabe læ og hygge. Fra det naturlige træhegn, der smelter sammen med baggrunden til vedligeholdelsesfrit hegn der giver en mere moderne stil findes der masser af muligheder, der kan skabe liv til netop den terrasse du vil have. 

Belægning

Gulvet under sine fødder skal både være praktisk og smukt. Se de mange muligheder med sorte havefliser, keramiske fliser eller sandsten. Find det look, der passer bedst til din bolig og indretning. Farver, mønstre og teksturer i belægningen kan fuldstændig forvandle din terrasses udtryk og gøre den helt unik. 

Møblering og dekoration 

En terrasse er ikke komplet uden de rette møbler og dekorative elementer. En behagelig sofakrukke og smukke havekrukker er bl.a. med til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfærre. Tænk på terrassen som et ekstra rum, hvor du kan udtrykke din personlige stil og nyde livet udendørs.

Se andre inspirationsområder på #miljø herunder

GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay