Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

I-2 sten – også kendt som butterfly sten

I-2 sten er designet til at låse indbyrdes, hvilket sikrer en belægning, der forbliver stabil selv under stærk belastning. Stenen er velegnet på grund af sine egenskaber til at lægge på industriområder, parkeringspladser og offentlige pladser.

I-2 / butterflysten er lavet så det danner et roligt og smukt forbandt. Stenen har en flot og affaset flisekant som sikrer flot og holdbar belægning.

Kvalitet og specifikationer

I-2 sten produceres i standardsten og har tilbehørssten som halve langs og halve tværs. Det gør du får en serie der er komplet og giver flotte afslutninger. I-2 produceres som standard i 8 cm, men fås også i 6 cm tykkelse.

Butterfly stenene bliver løbende kontrolet for deres holdbarhed og er underlagt betonvarekontrollens højeste krav, det sikrer dig et produkt der lever op til alle gældende standarder og krav.

Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål vedrørende stenene eller vil indhente et tilbud er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på [email protected] eller ringe på 97491452. Du kan også benytte chatten i hjørnet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken tykkelse skal jeg vælge?

Tykkelsen afgør stenens belastningskapacitet. 8 cm sten er egnet til tungere belastning end 6 cm sten.

Hvor bruges I-2 sten?

I-2 sten bliver ofte brugt ved parkeringspladser og industriområder. 6 cm bliver typisk brugt steder som indkørsler uden tung trafik.

Hvor mange går der pr. m2?

Der går 36 stk pr. m2. og der er 1 m2 pr. lag

Hvad vejer I-2 / butterflysten?

8 cm butterfly vejer cirka 4,8 kg pr. sten og 172,8 kg pr. m2

6 cm butterfly vejer cirka 3,67 kg pr. sten og 132 kg pr. m2