Vis filter

Viser alle 21 resultater

Viser alle 21 resultater

Stolpeforankring til stolper

Vi har forskellige stolpeforankringer alt efter hvilken stolpe du skal bruge. Vi har forankringer til 6×4 stolper og 8×8 stolper i bl.a. i træ og stål. Alle vores forankringer er lavet med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Hvorfor bruger man stolpefødder?

Ønsker du ikke at skal til at grave ned i haven eller har eksisterende belægning? Stolpefødder gør det muligt at montere et hegn på ens eksisterende fliser ved blot at bore fødderne fast.

Stolpefødder kan også bruges hvor der er rør der går hvor man ønsker at sætte sit hegn.

Stolpefødder kan også forlænge din træstolpes levetid. Hvis træ ikke er i kontakt med jorden, forlænger det holdbarheden, da træ i jorden rådner med tiden.

Hvornår bruger man stolpefødder?

Stolpefødder eller stolpeforankring bruges når man sætter hegn op. Der kan som nævnt vores mange grunde til man ikke vil støbe ens hegn, og derfor har vi forskellige stolpefødder som passer til både træhegn og vedligeholdelsesfrit hegn som komposithegn med stålstolper og panelhegn. 

Er du i tvivl om noget ved valg af stolpefødder?

Hvis du har spørgsmål eller andet omkring stolpefødder er du mere end velkommen til at ringe til os på 97491452 eller skrive en mail på [email protected] så vender vi hurtigst mulig retur.