Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hegn af ivarplank

Ivarplanke hegn er vedligeholdelsesfrit hegn af stabile fibercement planter. Ivarplanker er kendt fra udvendig beklædning på gavle og facader og derfor et kendt og stabilt materiale.

Ivarplank er også kendt som cedral.

Hvordan laves ivarplank?

Vores forskellige typer hegn af ivarplank laves både som et klassisk klinkehegn, men laves også med lodrette planker.

Hegnet er lavet ved at det er monteres på 4 lodrette brædder og beklædt på begge sider så hegnet er kønt for både dig og naboen.

Hegnet er opbygget af 10×190 mm formstabile planker i fibercement. Det betyder at hegnet kan stå ude året rundt og kan holde til både frost og høje temperaturer.

Ivarplank klinkeopbygget

Ivarplank med lodrette planker er bygget på 4 brædder. Brædderne lapper over hinanden så det giver et flot klinkeudseende. Hegnets brædder har en dækbredde på 15 cm.

Ivarplank med lodrette planker

Ivarplank med lodrette planker er ligesom klinkeopbygning bygget på 4 brædder. Brædderne sidder tæt på hinanden og giver ingen luft mellem brædderne.

Standard hegnsfag

Vores løsninger med ivarplank laves som standard i højderne 60, 90, 120, 150 og 180 cm. Hegnene laves med en længde på 189 cm – men kan laves efter andre højder og længder efter ønske.

De standard hegnsfag er samlet på fabrikken så de er klar til at sætte ned i betonstolper, stålstolper eller træstolper. Fagene leveres hele og skal bare sænkes ned i falser.

Hegnsfagene af cedral kan laves i de standard farver som brædderne bliver fremstillet i:

  • Antracit
  • Sort
  • Grå
  • Hvid
  • Granit

Vi har her på siden de mest populære farver og kan du ikke finde den farve du ønsker er kan du kontakte os og høre mere.

Hegnet afsluttes normal med en galvaniseret afdækning som passer til hegnet.

Hvordan vedligeholdelses ivarplank?

Ivar plank er meget slidstærk og holder i lang tid. Hegnsløsninger af ivarplank er vedligeholdelsesfrit ved at det ikke skal have træbeskyttelse eller olieres. Hegnet kan dog angribes af alger og snavs som nemt kan rengøres med sæbevand eller algefjerner.

Bemærk at IVAR planke er et malet produkt, der kan derfor med tiden komme malearbejde for at forny udseendet.

Hvordan monteres ivarplank?

Vores hegnsfag bliver samlet på fabrikken og skal blot sættes ned i falserne på ens stolper. Ivarplank betegnes som et tungt hegn da det er lavet af fibercement brædder. Når man bestiller høje fag af ivar plank anbefaler vi at hejse det ned i stolper ved hjælp af maskine.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker?

Vores Ivarplank leveres som standard så de passer til vores forskellige hegnsløsninger, men kan laves hvis der er specielle projekter. Har du specielle ønsker eller spørgsmål kan du skrive til [email protected] eller på 97491452.

Vil du se vores hegnsløsninger er du velkommen i vores udstilling. I vores udstilling har vi både udstillet hegnet lavet med lodrette brædder og klinkeopbygget. Hegnet kan ses hver dag fra 09:00 – 21:00.