Vis filter

Viser 1–30 af 80 resultater

Viser 1–30 af 80 resultater

Natursten belægning – skab en flot og holdbar indkørsel eller terrasse.

Natursten belægning er en yderst praktisk og funktionel løsning til at skabe en flot og holdbar indkørsel eller terrasse til ens uderum. Med natursten belægning får du en robust overflade som kan modstå både vejrlig og slid fra daglig brug, samtidig med at den giver et eksklusivt og naturligt udseende. Med vores brede udvalg af forskellige typer og farver af natursten kan du være sikker på at du finder den rigtige løsning til dit projekt.

Natursten til haven – få et naturligt og smuk touch

Natursten til haven kan bruges på mange forskellige måder. Det kan være en flot og slidstærk belægning, som et dekorativt element rundt om blomsterbede eller som en elegant kantsten omkring græsplænen. Uanset hvilken måde man vælger at bruge natursten på i haven, får man et smukt og holdbart resultat, som vil gøre din have til et endnu mere fantastisk sted at være.

Natursten fliser – stilfuldt og slidstærkt element

Natursten fliser et silfuldt valg, når det kommer til indretning af din have eller uderum. Vores natursten fliser kommer i forskellige størrelser og farver, så du kan finde den helt rigtige kombination, som passer netop til dit hjem og stil. Med natursten fliser kan du skabe et flot og unikt udendørs område, som vil gøre dit uderum til en helt unik oplevelse.

Hvor kommer vores natursten fra?

Vi har et bredt udvalg af forskellige natursten som stammer fra forskellige steder i verden. De fleste af vores natursten stammer fra Kina, indien og belgien. Alt efter hvilken type man vælger, får man en løsning der er gennemtestet. Herunder beskriver vi kort hvilke typer der kommer fra hvor.

Natursten fra kina

Vores kinesiske natursten kaldes også for granit – granit kommer i former af fliser, kantsten, chaussesten og trappetrin. Granit er en ekstrem holdbar løsning og holder i årtier.

Se vores granit udvalg her.

Natursten fra indien

Vores natursten fra indien kaldes også for sandsten og limestone. Sandsten og limestone kommer i mange forskellige former såsom fliser, kantsten, chaussesten og trappetrin.

Se vores sandsten her og vores limestone her.

Natursten fra belgien

Vores belgiske natursten går også ind i kategorien ”limestone”. Belgisk natursten bliver også kaldt for blues tone. Vores belgiske natursten kommer i fliser, kantsten og chaussesten.

Se vores natursten fra belgien.

Samlet set er natursten en smuk og bæredygtig løsning til at skabe smukke og unikke udendørsområder. Uanset om du vælger natursten fliser, kantsten eller andet til haven, kan du være sikker på at du får en elegant og tidløs løsning, som vil holde i mange år frem.

Vil du se vores forskellige natursten?

Vi har udstillet næsten alle vores forskellige natursten i vores store indendørs udstilling hvor du er velkommen alle dage fra 09:00-21:00. I vores butikken åbningstider kan du få personlig vejledning og hjælp til at vælge netop den natursten du gerne vil have. Hvis du vil være sikker på at netop den model du kigger på er i vores udstilling er du mere end velkommen til at kontakte os på 9749 1452 eller på [email protected]

Har du behov for en specialløsning er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder at få lavet stenene efter mål og behov du kan få en løsning der passer til dit haveprojekt. Du skal beregne cirka 2 måneders leveringstid på specialløsninger ellers er der cirka en uges leveringstid.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi besvaret de forskellige spørgsmål der kommer vedrørende vores natursten.

Kan man se de forskellige natursten?

Ja vores udstilling er åben alle ugens dage hvor mange af vores modeller er udstillet.

Hvilken type skal jeg vælge?

Alle vores natursten holder i årtier og er yderst slidstærke og holdbare. Det vigtigste når man vælger natursten er at man vælger den type der passer til sin stil og hjem.

Hvilken type holder bedst?

Vores natursten holder alle i årtier efter årtier. De enkle typer er alle slidstærke og holder til det danske vejr. De mest holdbare typer er sandsten og limestone.

Kan natursten tåle frost?

Alle vores natursten er frostbestandige og skridsikre.