Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Græsarmeringsblokke – stabil og holdbar

Græsarmeringsblokke er en ideel løsning, hvis du sørger en flot overgang mellem græs og beton. Blokkene er lavet til at give en flot løsning hvor 32% af stenen er dækket af græs. Græsarmeringsblokkene er gennemtænkt i sit design, hvilket betyder at både kan lægges i forbandt og som normale fliser. Blokkene bliver typisk valgt over andre typer fordi den er rar at gå på – selv med høje hæle. Det er de fordi det grønne areal ikke er lige så højt som andre typer.

Græsarmeringsblokke pris

Græsarmeringsblokke pris kommer an på hvor du er i landet. Vores græsarmeringsblokke starter ved fra ca. 21 kr. pr. stk. og fra ca. 179 kr. pr. m2. Prisen afhænger af hvor den leveres og blokken bliver fragtfrit leveret ved 38 m2 eller 315 stk.

Levering af græsarmeringsblokke

Vores græsarmeringsblokke bliver stablet på paller og normalt leveret med kranbil eller truckbil. Hvis ordren er under 1 palle, bliver den leveret med danske fragtmand med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til din levering, kan du skrive den i kommentarfeltet i kurven, så vil chauffør gøre hvad han kan for at gøre det du ønsker.

Vil du afhente blokkene er det også muligt på vores lager. Vi anbefaler at du bestiller dem inden du afhenter dem, så er du sikker på mængden er på lager og klar til afhentning når du modtager en bekræftelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort græsareal får jeg?

Blokken giver et græsareal på 32% hvilket betyder at 32% af stenen er græs.

Hvor mange stk går der pr. m2?

Der går 8,33 stk pr. m2

Hvor meget vejer en palle?

En palle vejer omkring 1248 kg.