Vis filter

Viser 1–30 af 32 resultater

Viser 1–30 af 32 resultater

Tokyo hegn til haven

Tokyo hegn er et dansk designet hegn som giver dig japansk stemning på terrassen. Tokyo hegn giver dig en tidløs løsning af kvalitet som fås i en række standard længder og højder – perfekt til at danne rum og ramme på terrassen.

Åbent hegn der stadig giver privatliv

Tokyo hegn er en populær model da hegnet føles let, men stadig kamuflerende da man kun kan ane hvad der er på den anden side af tokyo hegnet. Hvis man ønsker at skabe liv og lukke dele af hegnet kan man plante planter som kan klatre op af hegnet.

Tokyo hegnet bliver også kaldt ”jalousihegn”

Tokyo hegn sort og hvid

Vores Tokyo hegn er af mærket plus og fås i enten sort eller hvid. Hegnet fås i en række standardmål både i højde og længde. Til hver tokyo fag kan man få tilhørende stolper så man får ens farver og look. Normalt monteres tokyofag på træstolper med L-beslag.

Hvordan produceres tokyo hegn?

Tokyohegn er produceret af grundmalet fyr/gran hvilket giver dit hegn en grundfarve som nem kan males over og give dig den farve du ønsker. Tokyo hegn er opbygget af smallet, vandrette lister i størrelsen 15×44 mm som er sat med 21 mm afstand.

Tokyohegnet er fremstiller af fungicidbehandlet fyr/gran som er FSC mærket. Fungicidbehandling betyder at hegnet er beskyttet mod svampe og insektangreb.

Tokyohegn kommer som færdigsamlet fag og er samlet med rustfrie slagskruer.

Tokyo hegn låge

Tokyo hegn kommer som nævnt i en række standardmål og dette gælder også vores forskellige lågeløsninger til tokyo hegn. Tokyo hegn låge kommer som enkeltlåge og dobbeltlåge i følgende mål:

Enkel låge tokyo:

  • 100×90 cm
  • 100×140 cm
  • 100×180 cm

Bred låge tokyo:

  • 150×90 cm

Dobbeltlåge tokyo:

  • 200×90 cm
  • 200×140 cm
  • 200×180 cm
  • 300×90 cm

Hvordan sætter man tokyo hegn op?

Tokyohegn opsættes ved at man skruer træfaget fast på med L-beslag. Der medfølger ikke træstolper, beslag eller skruer med til hegnet.

Vi lagerfører ikke Tokyo hegn og det bliver direkte afsendt fra leverandøren lager.