Vis filter

Viser alle 8 resultater

Vores udvalg af soldaterfliser

Soldaterfliser er store fliser som produceres i forskellige mål og i farven grå. Soldaterfliser er blevet et populært valg da det giver færre fuger og dermed mindre vedligehold.

Soldaterfliser bliver produceret et storformater, også kan også blive kaldt for ”storformatfliser”. De store fliser fås både i firkantet, men også som aflange mål. Vi har herunder listet de forskellige størrelser de fås i.

De forskellige fliseformater giver mulighed for at kombinere flere forskellige typer og lave flotte mønstre som kan give et flot udtryk i ens belægning

Soldaterfliser indkørsel

Soldaterfliser fås i forskellige tykkelser alt efter hvor de skal benyttes. Soldaterfliser kan holde til almindelig trafik fra personer og personbiler. Det vil sige at de forskellige formater bl.a. kan bruge til indkørsler, terrasser og gangstier. Vi har skrevet inde på hver enkel hvor de kan bruges, men har også lige listet dem op her.

Brug ovenstående vejledning når der skal vælges hvilken tykkelse man skal vælge. Husk altid at underlaget under soldaterfliserne skal være i orden for at give længst mulig levetid på ens store fliser.

Store fliser i beton

Alle vores soldaterfliser bliver produceret med en ekstra fin overflade også kaldet 2-lagsbeton. 2-lagsbeton betyder at du får en ekstra flot og fin overflade og at bunden af flisen er støbt af grovere beton.

Storformat fliser er alle produceret efter betonvarekontrollens høje krav og bliver løbende testet for at give dig en sikkerhed for produkter af høj kvalitet.

Leder du efter fliser der er lidt mindre end de største vi har? Så kan du bl.a. se vores:

Levering

Vores fliser bliver alle pakket på paller og kan leveres til hele landet. Vi tilbyder frifragt ved  6 tons (Dette gælder kun til brofaste øer) På de enkle produkter kan du se hvilken mængde du skal købe for at opnå frifragt.

Chaufførerne der leverer soldaterfliserne, leverer fliserne efter bedst mulig evne eller efter hvad der er skrevet i kommentarfeltet i kurven (Hvis det er muligt)

Hvis du har specielle krav til leveringen, kan du skrive dem i kommentarfeltet.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores store fliser er du mere en velkommen til at kontakte os på 97 49 14 52 eller sende en mail til [email protected] eller besøge os i vores butik. Hvis du gerne vil se de forskellige typer af soldaterfliser er du mere end velkommen til besøge vores store udstilling af fliser i Ulfborg.