Vis filter

Viser alle 16 resultater

Viser alle 16 resultater

Hvad er granitskærver?

Granitskærver består af knust granit og marmor. Granitskærver bliver hugget i norden, oftest i Norge og Sverige. Granitskærver bliver produceret i stenbrud hvor klippestykker springes i mindre stykker og derefter knuses i et knuseanlæg. 

Granitskærver i indkørsel og bede

Granitskærver fås i forskellige størrelser og alt efter hvilket formål skærverne skal bruges til anbefales disse størrelser:

Granitskærver 5-8 cm.
En lille granitskærve der benyttes til bede, krukker og dekorative elementer. Den størrelse granitskærver egner sig ikke til indkørsler, da stenene vil sætte sig i dækkene. 

  • Lagtykkelse: 3-5 cm 
  • Anbefales til: Bede, krukker og dekorative elementer

Granitskærver 8-11 cm 

En lille granitskærve som 5-8 cm skærver ofte bliver brugt i havebede, krukker og andre dekorative elementer. Skærver bør heller ikke anvendes i indkørsler da stene ne vil sætte sig fast i dæk. 

  • Lagtykkelse: 4-5 cm
  • Anbefales til: Bede, krukker og dekorative elementer

Granitskærver 11-16 cm 

Skærver i 11-16 cm anvendes oftest til indkørsler. Stenene har en størrelse som gør de ikke sætter sig fast i dæk. Skærverne kan også benyttes til bede. 

  • Lagtykkelse: 5 cm
  • Anbefales til: Indkørsler, bede og krukker 

Granitskærver 16-22 mm 

16-22 granitskærver kan benyttes til indkørsler, bede og krukker. Stenene størrelse gør at stenene ikke sidder fast i dæk, og samtidig låser sig fast i hinanden. 

  • Lagtykkelse: 6-8 cm
  • Anbefales til: Indkørsler og haveanlæg 

Billige granitskærver 

Alle vores granitskærver har fri fragt til alle brofaste øer i Danmark. Granitskærverne bliver leveret i Bigbags på paller. Vores bigbags leveres hurtigt i løbet af 1-2 dage.
Du betaler ikke ekstra for at granitskærverne bliver leveret på paller. 

Er du i tvivl om hvilken granitskærver du skal have? 

Hvis du er i tvivl om noget omkring granitskærver, så er du mere end velkommen til at kontakte vores flinke medarbejder på 97491452 eller på [email protected] 

Anbefalinger til granitskærver

Udover størrelsen og hvor de skal anvendes kan har vi lidt flere anbefalinger: