Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Ægte rustik charme med skiferpræg fliser

Skiferpræg fliser giver en rustik og smuk belægning. Skiferpræg serien har fundet inspiration i kløvet naturskifer, som er kendt for sin natursmukke overflade – dette kommer du også til at opleve i vores skiferpræg fliser. I sollys ser man virkelig flisens charme og karakter, der næsten snyder øjet til at tro, det er ægte naturskifer.

Dimensioner og farver

Vores fliser med præg fås i klassiske mål:

  • 30×30
  • 30×60

Begge af typerne fås i klassisk betongrå samt sort / antracit. Alle størrelserne kommer med en solid tykkelse på 6 cm, der sikrer robusthed og holdbarhed. Flisen bliver produceret under betonvarekontrollens højeste krav som også er med til at give den holdbarhed og kvalitet man efterspørger til sin belægning.

Perfekt til hvor du skal bruge den

Uanset om du skal have ny terrasse, indkørsel eller gangsti passer vores skiferpræg serie perfekt. Med en styrke til at modstå belastninger fra personbiler, er de fliser ikke blot smukke, men også funktionelle.

  • 30x30x6 skiferpræg kan bruges til terrasser, gangstier og indkørsler
  • 30x60x6 skiferpræg kan bruges til terrasser og gangstier

Spil med forskellige lægningsmønstre ved at kombinere vores forskellige størrelser og farver for at give din belægning et personligt præg.

Sollys fremhæver skønheden

En af seriens karakteristika er at den er ekstrem smuk i sollys. Anlæg den på en solterrasse, hvor solen stråler danser over den skiferprægende overflade, og oplev hvordan fliserne skaber et levende og indbydende rum. Gør du belægning til noget specielt og lad prægede overflade hjælpe dig på.

Levering af skiferpræg

Skiferpræg fliserne bliver alle pakket på paller, så det er nemt at transportere rundt. Skiferpræg fliserne bliver gratis leveret ved antallet af stk / m2 der står på den enkle flise. Du kan kombinere forskellige størrelse og opnå fri fragt. Skiferpræg fliserne bliver normalt leveret med kranbil eller truckbil, men ved mindre leverancer (Under 1 palle) bliver de typisk leveret med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til leveringen, kan du skrive det i kommentarfeltet i kurven.

Vil du opleve flisen?  

Vil du gerne opleve flisen i virkeligheden er du mere end velkommen til at besøge vores showroom, hvor de forskellige farver og størrelser er udstillet. Vores showroom er åbent alle dag fra 09:00-21:00 hvor det er muligt at besøge det og få hjælp i butikkens åbningstid og ellers selv gå frit rundt og få inspiration.

Der er 2000 m2 med inspiration til dit uderum.