Hurtig levering 〡 +2000 Produkter 〡 4,6 stjerner 〡Om osÅbningstider
Brug for hjælp? 97491452 / [email protected]

GØR DET SELV

Hvordan lægger man fliser

Vi har lavet en detaljeret guide til hvordan du opbygger en indkørsel. Det er vigtigt at alle steps bliver opholdt så du får en belægning efter dansk betons standard og normer.

De fliser og belægningssten der bliver produceret overholder alle krav om styrker og mål. Fliserne er overvåget og godkendt af betonvarekontrollen. Det er derfor typisk selve opbygningen og vedligeholdet af fliserne efter der fejler.

Du skal tænke lidt at de udendørs fliser skal være ligeså perfekte som de fliser på dit badeværelse. Fliserne på badeværelse bliver sat op efter de rigtige modulmål og med fugerne fyldte – det samme skal de udendørs fliser.

For at give dig den bedst mulige indgangsvinkel til at lægge fliser, har vi samlet 2 forskellige guides alt efter om du skal lægge en indkørsel eller en terrasse. Der er 2 forskellige typer af forarbejde, da belægningen er forskellige.

Læs de forskellige guides herunder:

Har du overvejet at få en anlægsgartner eller brolægger til at lægge dine fliser? Vi har samlet en tjekliste du kan gennemgå med din anlægsgartner så er du sikker på du får en holdbar belægning.

MODTAG NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks til dit uderum.

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af haveprodukter, samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan forvente 1-2 mails månedligt. Du kan altid framelde dig direkte i mailen du modtager. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitk
ANDRE LÆSTE OGSÅ
GRATIS OPBEVARING

Opbevar i op til 8 uger

HURTIG LEVERING

Indenfor 3-5 dage

KUNDER ELSKER OS

4,6 på trustpilot

SIKKER BETALING

Visa / MasterCard / Mobilepay