Vis filter

Viser alle 28 resultater

Viser alle 28 resultater

Betonstolper der holder til det danske vejr.

Vores betonstolper er alle vådstøbt i gummiforme så de for en flot og glat flade. Stolperne er CE-mærkede i forhold til DS/EN 12839 – hvilke betyder de overholde danske og europæiske standarder. Stolperne er dansk designet og dansk produceret.

Stolper til enhver formål og smag

Vores forskellige stolper i beton fås i mange varianter alt efter hvad de skal bruges til. De fleste af vores stolper anvendes typisk til hegn. Vores betonstolper fås med 2 forskellige toppe; En flad top og en afrundet top. Den afrundet top er vores mest sælgende og lagervare. Alle vores stolper kan også fås i Sort / antracit og bliver produceret efter forespørgsel.

Betonstolper med falser

Betonstolper med falser er de mest brugte stolper. Stolperne kommer med falser eller spor hvor man kan sætte hegnsfag i. Vores betonstolper med falser er har 2 falser.

Vi kalder vores stolper: H-stolpe, Endestolpe, Hjørnestolpe og T-3 stolpe. De forskellige stolper bruges forskelligt. De typiske metoder er listet herunder.

H-stolpe
H-stolpe benyttes når hegnet skal forsætte. H-stolpe har en false på hver side hvilket gør man kan benytte begge sider.

Endestolpe

Endestolper kaldes også C-stolpe. Navnet endestolpe kommer fra at der kun er en false i stolpen hvilket gør man ikke kan sætte en fag i den anden side af stolpen. (medmindre man bruger beslag)

Hjørnestolpe

En hjørnestolpe bruges når hegnet skal have et hjørne. Hjørnestolpen har to falser.

T-3 stolpe

T-3 stolpe kalder vi vores stolpetype med 3 falser / spor. Stolpen bruges ofte hvis hegnet skal forsætte og slå et hjørne.

Betonstolper med gevindhylse

Betonstolper med gevindhylse er en klassisk betonstolpe hvor der er indstøbt en gevindhylse i toppen. Stolpen bliver typisk brugt hvis man skal etablere en carport, tag, brændeskure, cykelskure osv.

Glatte / hele betonstolper

En glat betonstolpe eller også kaldt ”harboørestolpe” er en glat betonstolpe hvor der ingen spor / flase er i. Den glatte betonstole bruges typisk hvis man ikke kan finde stolper hvor ens fag passer i – her skrues faget fast med beslag.

Hvilke betonstolper skal du vælge?

Vi har stolper i forskellige størrelser. Vi har listet herunder hvilke tykkelser der benyttes hvornår.

10×12 stolper

10×12 kan benyttes til stort set alle former for hegn. Stolpen anbefales at bruges op til en højde på 180 cm over jorden. 10×12 stolper har et ”lettere” udseende end en 13×13 stolpe og bliver typisk brugt i private haver.

Bemærk der ikke findes 13×13 stolper i hjørner og T-3 – her benytter man blot 13×13 stolper, man bemærker ikke forskellen når de bliver brugt som hjørner og T-3.

13×13 stolper

13×13 stolper kan som 10×12 stolper også benyttes til alle former for hegn. Stolpen anvendes ofte hvis ens fag er tung og kraftig. Vi anbefaler at man bruger 13×13 stolper når man kommer op i en højde på 210 cm over jorden. Stolperne bliver brugt både i private haver og til erhverv.

15×15 stolper

Vores 15×15 stolper bruges når man har behov for et ekstra højt hegn. 15×15 stolper er tunge og rigtig solide. Vi anbefaler at stolperne benyttes når man er over 210 cm over jorden.

Ved levering af 15×15 stolper over 300 cm over jord kræver det at man har modtager truck.

Hvilke typer hegn kan man bruge betonstolperne til? 

Vores betonstolper kan i princippet bruges til alle slags hegn. Det er ligemeget om du vælger et træhegn eller et komposithegn. Det eneste du skal være opmærksom på er at hegnet passer ind i falserne. Hvis du har hegn du skal fastgøre med beslag kan du være vores model “betonstolpe hel”.

Har du spørgsmål eller brug for mere vejledning?

Hvis du er i tvivl om hvilken stolpe du skal bruge eller har andre spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ringe til os på 97 49 14 52.

Ønsker du at se stolperne sammen med forskellige typer hegn, så har vi en stor udstilling med mange forskellige typer hegn monteret i dem. De kan bl.a. ses i vores åben udstilling fra 08:00 til 21:00 alle ugens dage.