Havefliser

Havefliser er et populært og stilrent valg. Havefliser er nemme at kombinere i forskellige størrelser og farver uden man fjerner de rene linjer. Fliserne kan bl.a bruges på terrasser, indkørsler, stier alt efter hvilken tykkelse flise der købes. Den traditionelle haveflise er et godt valg uanset om man ønsker sig en traditionel belægning eller forskellige mønstre.

MODULMÅL

På hver udendørs flise har vi beskrevet hvad den er velegnet til samt hvad anbefaling er. Dette har vi gjort sådan du er bedst vejledt efter dansk betons regler og normer. Det betyder for du at får den bedst mulige belægning der holder i mange år.

Det store udvalg af havefliser er delt op i modulmål. Modulmål betyder eksempelvis at modul 30 indeholder flisetyperne 30×30 og 30×60. Hvis modulet går op i eksempelvis 30 kaldes det modul 30.

Hvis du hellere vil have en oversigt over, hvor fliserne kan bruges kan du se efter område her:

 

FORSKELLIGE TYPER HAVEFLISER

Vi har et bredt sortiment af forskellige havefliser. Vores sortiment af havefliser strækker sig fra havefliser 15×30 til havefliser 60×60, derudover finder du også soldaterfliser op til størrelsen 90×90. I hvert modulmål vil der typisk være grå og sorte havefliser at vælge imellem. Hvis du søger havefliser i andre farver kan du bl.a. se vores Sort Plus fliser eller struktur fliser i lys sand.

 

FORSKELLEN PÅ HAVEFLISER OG BELÆGNINGSSTEN

I branchen bliver der opdelt mellem fliser og belægningssten. Når man snakker om fliser er det fra modulmålet 30 og opad, det vil sige at eksempelvis en herregårdssten 14x21x6 går ind under kategorien belægningssten.

 

VARIATION PÅ FARVER

Vi anbefaler altid at du bestiller ekstra havefliser når du bestiller, det gør vi fordi der altid vil være en lille farveforskel fra produktion til produktion, så hvis du vil være sikker på at få ens belægning anbefaler vi altid at bestille lidt ekstra.

Du kan altid returner dine ekstra fliser hvis du har ekstra, du kan læse mere om vores returpolitik vedr fliser her.

 

LEVERING AF HAVEFLISER

Alle vores produkter bliver pakket på paller, så det er muligt og nemt at læsse produkterne af. Derfor kommer der et pallegebyr til alle ordrer. Pallerne kan afleveres på rundt i landet alt efter hvor du har fået leveret din order. bemærk at det kun er paller med belægningssten og havefliser der kan returneres. Du kan finde et overblik over stederne her

Hvis du ønsker at få afhentet pallerne kan du bestille en afhentning på john@staby-fliser.dk eller udfylde vores palleretur formularen

Når du foretager et køb er det muligt at vælge en leveringsdato. Datoen kan skrives i kurven. Når du angiver en dato gør vi alt for at nå leveringen. Hvis der ikke er angivet en ønsket leveringsdato på orderen, ekspederer vi den hurtigst muligt men der påregnes normalt en leveringstid op til 5 dage.

HJÆLP TIL HAVEFLISER

Har du spørgsmål vedrørende havefliser er du mere end velkommen til at ringe til os på 97491452. Vores flinke medarbejdere har mange års erfaring og kan hjælpe dig med både råd og vejledning.

De mest læste guides