Vis filter

Viser 1–30 af 126 resultater

Viser 1–30 af 126 resultater

Havefliser i forskellige størrelser

Havefliser bliver bl.a. også kaldt for fliser, betonfliser eller modulfliser. Fliserne fås i mange forskellige tykkelser, farver og med forskellige overflader så er det noget til enhver smag.

De mest traditionelle haveflise størrelser er:

Udover de mest traditionelle havefliser fås mange af størrelserne også med anderledes overflader som med struktur eller i en coatede sort. Leder du efter mindre fliser? Så tjek vores belægningssten.

Kvalitetsfliser til ethvert uderum

Vi fører kun fliser af den bedste kvalitet. Vores store udvalg af fliser er underlagt betonvarekontrollen hvilket betyder at fliserne løbende bliver kontrolleret i både produktionsprocessen og i den færdige kvalitet når fliserne har hærdet.

Mange af vores normale havefliser bliver produceret med 2-Lagsbeton hvilket betyder at fliserne er produceret i 2-lag; et grov lag beton i bunden og et ekstra fint toplag. At flisen er produceret i 2-Lagsbeton giver dig et ekstra tæt og flot resultat.

Hvordan vælger jeg den rigtige haveflise?

Det kan være svært at vælge den rigtige haveflise da udvalget både er bredt og fås i mange forskellige modeller. Udover de mange forskellige modeller fås fliserne i mange forskellige tykkelser som er velegnet til forskellige formål. Vi har skrevet inde på hver enkel haveflise hvor den er velegnet til at bruges. Vejledningerne er lavet efter dansk beton regler og normer.

Hvis du hellere vil have en oversigt hvor de forskellige havefliser kan bruges, kan du købe efter område her:

Hvordan leveres havefliser?

Alle vores produkter bliver pakket på paller, så det er muligt og nemt at læsse produkterne af. På hver ordre vil der forekomme et pallegebyr for de paller der bruges (Hvis man afhenter produkter, kan man fravælge palle). Pallerne kan afleveres på fabrikker rundt i landet. Bemærk at det kun er muligt at returnere flisepalle på stederne (hvis du er i tvivl om flisepallen kan returneres, kan du kontakte os på [email protected])

Hvis du har produkter tilovers fra dit projekt kan du returnere fliserne til vores lager eller bestille en afhentning (dette gælder også ved paller).

Hvor hurtigt leveres havefliserne?

Havefliser er normalt en lagervare og vil derfor kunne leveres indenfor 5 hver dage. Hvis man ønsker en anden leveringsdato, kan man skrive ønsket i kommentarfeltet i kurven. Hvis der ikke er angivet en ønsket leveringsdato på ordren, ekspederer vi den hurtigst mulig, men der kan påregnes leveringstid op til 5 dage.

Hvordan vedligeholdelses udendørs fliser?

En udendørs flise har en lang levetid og kan holde i mange år. Selvom en flise ændrer sig med årerne, vil flisens styrke stadig være der. Mange skifter ens fliser fordi de ikke kan lide det rustikke udseende som en betonflise vil få med tiden, men flisen behøves ikke at blive skiftet da styrke stadig er der.

Hvis man løbende vedligeholder sine udendørs fliser, vil man opnå en længere levetid samt at fliserne forbliver flotte. Vi anbefaler at man vedligeholder havefliser ved at feje dem med fugesand en gang om året. Når man fejer havefliser med fugesand fylder man også fugerne hvilket giver mindre ukrudt.

Har man alger på ens belægning kan man give havefliser en gang algefjerner.

Hvordan lægges havefliser?

Når man har valgt den rigtige tykkelse på ens havefliser, er det lige så vigtigt at man har styr på at ens underlag bliver udført korrekt. Først skal der graves af underlaget og efterfølgende skal der fyldes stabilgrus på og efter laves et underlag af afretningslag.

Når underlaget er lavet korrekt, kan fliserne lægges ned i sandet, vi anbefaler at man ved store fliser benytter hjælpemidler som tang eller vakuumløfter.

Det er vigtigt at man løbende holder øje med at fliserne holder deres modulmål samt at der er hældning væk fra huset.

Køb havefliser i den bedste kvalitet

Hos Staby Fliser og Hegn har vi over 50 års erfaring med salg af havefliser hvilket betyder du får solid rådgivning og at vi står indenfor kvaliteten på de mange forskellige fliser. Hvis du har spørgsmål eller mangler vejledning er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 9749 1452. Hvis du gerne vil se alle vores forskellige havefliser kan du opleve dem i vores 2000 m2 udstilling i Ulfborg, her har vi udstillet mange forskellige serier, størrelser og farver.

Alternativer til havefliser kunne være:

Mest stillede spørgsmål

Hvordan renser man sine havefliser?

Ens havefliser renses nemt med enten fugesand, fliserens eller algefjerner. Vi anbefaler at du følger denne guide til at rengøre dine havefliser.

Hvordan skærer man fliser?

Det er næsten umuligt at lægge havefliser uden at skære en flise, derfor er vigtigt at man skærer den ”korrekt”. Havefliser skæres nemt med en vinkelsliber med diamantklinge.

Se vores komplette guide her

Hvad er forskellen på belægningssten og havefliser?

I branchen bliver der opdelt mellem fliser og belægningssten. Når man snakker om fliser er det fra modulmålet 30 og opad, det vil sige at eksempelvis en herregårdssten 14x21x5 går ind under kategorien belægningssten