Vis filter

Viser 1–15 af 59 resultater

Viser 1–15 af 59 resultater

Træhegn er det klassiske valg af hegn

Træhegn er et klassisk valg som ses rundt omkring i de danske haver. Træhegn giver et naturligt og utrolig stærkt samt solidt hegn. Vores træhegn er alle dansk produceret og dansk designet. Vores forskellige hegnsfag kan produceres efter forskellige mål hvis vores standardmål ikke passer til dit projekt. Træhegn har eksisteret i årtier og er ikke noget man ser der går af mode. Der findes i dag mange alternativer til træhegn og det er altid om til den enkles smag hvilken type hegn man vælger.

Vi producerer hegn i høj kvalitet

Hos Staby Fliser og Hegn har vi lavet og solgt hegn i over 30 år. Vores løsninger er produceret med fokus på lang holdbarhed og kvalitetsmaterialer.

En investering i vores forskellige typer hegn giver dig en løsning der holder i mange år og sparer dig for tid og penge i det lange løb.

træhegn til haven

Træhegn til haven findes i mange forskellige modeller, højder, farver og udseende. Træhegn er en af de mest populære tilføjelser som bliver gjort rundt i de danske haver. Træhegn til haven fås i bl.a. lærk og trykimprægneret træ, men fås også i malet modeller som eksempelvis. sort eller brun / pine.

Vores forskellige hegn i træ har masser af forskellige anvendelsesmuligheder. De forskellige typer hegn kan bl.a. bruges til afskærmning på terrassen, hegn i skel, forhavehegn eller som skraldespandsskjuler. Vores forskellige hegn fås i forskellige udformninger og giver alle et forskelligt udtryk.

Vi har et stort udvalg af forskellige havehegn af træ

Vi fører 6 forskellige kategorier af træhegn. De forskellige modeller har alle deres kendetegn som er beskrevet herunder.

Klinkehegn

Klinkehegn er en af de mest populære valg i Danmark. Klinkehegn er et flag hvor brædderne er sømmet fast på begge sider hvilket giver et flot udseende på begge sider.

Klinkehegnet produceres og leveres i hele fag lige til at sætte ned i falser.

Hegnet bruges både i træstolper, stålstolper og betonstolper.

Du kan se mere om vores klinkehegn

Lægtehegn

Lægtehegn er endnu en klassiker indenfor træhegn. Lægtehegn er et prisvenligt fag som fremstilles som standard i 4 forskellige farver.

Lægtehegn kommer samlet og er lige til at sætte i ens falser.

Hegnet bruges i træstolper, stålstolper og betonstolper

Se mere om vores lægtehegn

Bræddehegn
Bræddehegn er en af vores klassiske hegn som vi har produceret i rigtig mange år. Bræddehegnet fås i forskellige varianter og med brædder forskudte for hinanden.

Bræddehegn produceres i hele fag og er samlet ved levering – det gør at faget kan sætte direkte ned i stolperne.

Hegnet kan bruges i træstolper, betonstolper og stålstolper

Læs om vores bræddehegn her

Bullklink

Bullklink er vores hegnstype med løse klinker. Alle vores klinker er fremstillet af 50×125 mm gran. Hegnet fås i forskellige farver.

Bullklink bliver leveret løse og er lige til at sætte i ens falser eller skrues på stolper. Faget er nemt at samle og nemt at tage op igen hvis de skal vedligeholdeles.

Køb løse bullklink brædder her

Raftehegn

Raftehegn er endnu en klassiker indenfor træhegn. Vi laver raftehegn i forskellige modeller og de fås både som løse rafter eller samlet som fag.

Raftehegn er kendetegnet for at give et naturlig udtryk til ens hjem.

Se vores raftehegn her

Lærkehegn

Hegn af lærker giver et stærkt hegn med lang holdbarhed. Vores forskellige typer lærkehegn produceres i forskellige typer og fås også som rafter.

Lærkehegn er kendt ved at ikke at blive behandlet og have en gylden farve.

Se vores forskellige modeller med lærkehegn

Hvad skal du tænke over når du skal vælge et hegn?

En af de store spørgsmål når man skal vælge et hegn er hvor højt ens hegn skal være. Vælger man et for højt hegn kan det give en følelse af man er lukket inde omvendt, kan et højt hegn give privatliv for forbigående og naboer.

Vores forskellige hegnstyper fås typisk i højder fra 60 cm til 210 cm – alt efter hvilken stolpetype man kombinerer træfaget med.

De lave fag benyttes ofte til forhavehegn eller for at skabe små rum i haven.

Vedligehold af træhegn

Træhegn holder sig flot i mange år og du kan forlænge hegnets levetid ved at vedligeholde det når der er behov for det. Vi anbefaler at man tjekker sit træhegn årligt for svamp og råd.

Vi anbefaler at de forskellige typer dag behandles med olie eller træbeskyttelse for at forlænge levetiden. Træhegnene mister med tiden sin farve og anbefales at males for at holde sin flotte farve.

Havehegn af træ vil med tiden få patina og behøves som sådan ikke at males.

Hvordan sætter man et træhegn op?

Træhegn sættes op ved hjælp af stolper. De forskellige typer hegn sættes op ved enten at sætte dem ned i falser på stolper eller ved at benytte forskellige beslag.

Vi har skrevet en guide om hvordan man sætter hegn op.

Guiden benyttes til alle hegnstyper der bliver lavet i hele fag (Et helt fag er når hegnet er samlet)

Løse brædder og løse rafter sættes op ved at placere stolper først og herefter lægge brædder I falser eller skrue brædderne på.

De fleste af vores træhegnstyper bliver produceret i hele fag, det betyder at det er nemt for dig at opsætte da det bare skal sættes i falsene.

Er du tvivl om hvilket slags træhegn du skal vælge?

Alle vores forskellige typer hegn er udstillet i vores 2000 m2 store udstilling med forskellige haveprodukter. Alle vores fag er udstillet i forskellige farver og modeller i vores indendørs udstilling som er åben alle ugens dage fra 08:00 – 21:00.

Vi står klar til at vejlede og hjælpe i vores åbningstider eller efter aftale. Du kan altid kontakte os og få hjælp og vejledning eller aftale tid en tid med os på 97491452 eller på [email protected]

Del dit #stabyfliser projekt