Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Sand er en vigtig del af dit projekt

Sand er et vigtigt materiale i stort set alle haveprojekter. Sand findes i et stort udvalg og kaldes forskellige ting alt efter hvilken størrelse korn der findes i det. Vi har sand til de gængse typer sand opdelt i kategorierne:

Afretningssand / brolæggersand

Her finder du Afretningssand og gul flisesand. Sandet bruges til forarbejde inden man bl.a. begynder at lægge granitfliser, havefliser eller keramiske fliser udendørs, det bruges også når man sætter chaussesten.

Hvid flisesand / sandkassesand

Hvid flisesand kan bruges til fugning af ens belægning. Sandet er godkendt til at fungere som fugesand. Sandet kan også bruges som “sandkassesand”

Støbemix

Støbemix er en blanding af sand og grus til støbeopgaver som fundamenter og gulve.

Støbesand

Støbesand er fint sand velegnet til støbeopgaver som sildlag og pudsning af vægge.

Sand til mange formål

Kategorierne med sand indeholder mange forskellige anvendelsestyper. Sand er en jordtype der har partikler i størrelsen mellem 0,002 og 2 mm. De forskellige kornstørrelser giver sandet forskellige anvendelsesmuligheder, hvilket er beskrevet på de det enkelte produkt.

Skal du have hjælp?

Mangler du sand til dit projekt, men er i tvivl om hvilket, hvor meget eller noget helt tredje? Så sidder vi klar til at hjælpe dig på 97491452 eller på [email protected]

Levering eller afhentning af sand

Vores sand produkter bliver leveret i bigbags på en palle. Det gør det nemt for fragtmanden at flytte rundt med. Hvis du ønsker levering på en anden måde, kan du kontakte os og få det aftalt.

Ønsker du at afhente sand kan du komme forbi vores butik i Ulfborg. Her kan du både selv læsse eller få læsset med atlas.