Vis filter

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Modul 30 granitfliser

Granitfliser er ekstrem solide og flotte og kan holde i årtier. Fliserne fås i forskellige farver og tykkelser alt efter hvilket formål man skal bruge dem til.

Vi anbefaler når du skal lave terrasser og gangstier at man bruger en 3 cm tyk granitflise, hvis man skal lave en indkørsel, anbefaler vi at bruge en 5 cm tyk flise.

Modul 30 granitflise indeholder fliser i granit der går op i størrelsen 30 det vil sige at du her finder:

  • Granitfliser 30×60
  • Granitfliser 30×30

Hvis du gerne vil have en flot afslutning på din belægning, kan du lave den i chaussesten eller brosten, som fås i samme farver som ens belægning. Hvis man gerne vil lave en kant der sikrer ens fliser ikke skrider kan man bruge eksempelvis granitkantsten.

Hvilken farve granitfliser er der?

Vores 30 x 30 og 30 x 60 granitfliser fås i forskellige farver så man kan få et udseende der passer til ens haveprojekt.  De typiske farver man kan få fliserne i er; lysgrå, mørkegrå, sort og rød. Alle farverne beskrives i farvekoder. Farvekoderne er beskrevet herunder:

G603: (Lysegrå)

Farven beskrives som en fin til mellekornet granit som indeholder lyse og rødlige krystaller. Andre kalder også lysgrå som ”rødgrå” på grund af krystallerne.

G654Q (Mørkegrå)

G654 er en mørkegrå granit med fin til mellemkornet granit som er ensartet og homogen mørkegrå med sporadisk hvide spor.

G695 (Sort / Antracit)

G695 er den nye sorte granit som er lavet af fin til mellekornet granit i ensartet sort / antracit farve med hvide sten i.

G684 (Sort)

G684 er en fin til mellekornet granit som beskrives som sort basalt. G684 findes kun i mindre partier da granitbruddet er lukket.

G354 (Rød) 

G354 er en fin til mellemkornet rød som indeholder mørke åreaftegninger.

Skal du have hjælp til valg af granitfliser?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores granitfliser i modul 30 så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du er velkommen til at kontakte os på 97 49 14 52 eller på [email protected].

Hvis du gerne vil se vores forskellige farver og modeller du mere end velkommen i vores store granitudstilling hvor vi har udstillet alle modeller og farver.