Vis filter

Viser alle 11 resultater

Hvornår er bondesten et godt valg?

Bondesten er en klassisk belægningssten som kan bruges til terrasser, indkørsler og havestier. Bondesten er derfor et godt valg uanset hvilken type belægning man skal anlægge. Bondesten vælges typisk fremfor større fliser fordi deres vægt er nemmere at arbejde med. Bondesten har også en størrelse som gør at man kan lægge dem i forskellige mønster som halvforbandt og sildeben.

Bondesten bliver som udgangspunkt produceret med 2-lagsbeton i farverne grå og sort. 2-lagsbeton giver bondestenen en ekstra fin og tæt overflade som giver et ekstra finish til ens belægning.

Hvilken farver fås bondesten i?

Bondesten fås i forskellige farvevarianter som kan bruges hver for sig eller i kombination med hinanden. Bondesten lægges typisk i en farve og med en kant i modsatte farve. Det kan eksempelvis være en terrasse med grå bondesten og en kant af sorte bondesten.

Bondesten grå

Den grå bondesten er den mest solgte og derfor en klassisker indenfor belægningssten. Den grå fra stenen får kommer i produktionsprocessen og strammer fra cementfarven.

Grå bondesten er produceret med 2-lagsbeton hvilket betyder du får en tæt og fin overflade som giver et ekstra fint udtryk til det færdige resultat.

Bondesten sort / antracit

De sorte bondesten er alle produceret i højeste kvalitet og bliver produceret med tilsat farve så du får en gennemfarvet bondesten. Den sorte / antracitte bondesten er produceret med 2-lagsbeton hvilket giver som ved den grå en tæt og fin overflade.

Bondesten gråmix

Bondesten gråmix er produceret med en blanding af grå og antracit farve som er mixet sammen. Gråmix er ikke produceret med 2-lagsbeton da overfladen er ”mixet”.

En klassisker indenfor sten

Bondesten er som nævnt en klassisk belægningssten. Bondesten er også kendt som en herregårdssten med skarp kanter og kommer med affaset kant og fugeknaster. Vi anbefaler at man bruger en 5 cm sten på terrasser og 7 cm til indkørsler.

Bondesten har samme format som en af vores mest populære belægningssten som hedder herregårdssten

Sådan lægger man bondesten

Når man vælger sine bondesten er det vigtigt at man vælger den tykkelse der er korrekt for sin belægning. Hvis man skal anlægge en terrasse eller havesti anbefaler vi at man bruger 5 cm bondesten. Hvis man skal lave en indkørsel skal man benytte 7 cm bondesten.

Vi anbefaler at du bruger følgende mål når du skal anlægge stenene.

Bondesten 7 cm til indkørsler

  • 19 cm bundsikringslag
  • 12 cm stabilgrus
  • 3 cm afretningssand

Bondesten 5 cm til terrasser

  • 12 cm bundsikring
  • 10 cm stabilgrus
  • 3 cm afretningssand

Husk at lægge stenene i modulmål med en fugebredde på 2-5 mm – og helst uden betonkontakt.

Levering af bondesten

Vores bondesten bliver pakket på paller lige efter de er produceret, hvilket gør det nemt og muligt at læsse produkterne af for chaufførerne.

Når din levering med bondesten bliver leveret, kommer de enten med kranbil eller truckbil. Hvis du bestiller under en palle, kan stenene blive leveret med danske fragtmænd med løftevogn. Hvis du har specielle ønsker, kan du skrive det i kurven når du færdiggøre din bestilling.

Normalt påregner vi op til 5 dage leveringstid, men du får en bekræftelse når vi har modtaget din bestilling med et endeligt interval. (Ved højsæson kan der være længere leveringstid)

Mangler du hjælp?

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål vedrørende vores bondesten er du mere end velkommen til at kontakte os på 9749 1452 eller på [email protected]. Hvis du gerne vil opleve de forskellige sten er du også mere end velkommen til at besøge vores store udstilling hvor modellerne er udstillet.