Vis filter

Viser alle 10 resultater

Galvaniseret topafslutning til hegn

Vi har stort udvalg af galvaniseret afslutninger til ens hegn. De forskellige profiler er udformet efter vores forskellige hegnstyper. Afslutningerne kan også benyttes på andre typer hegn hvis målene passer.

Du finder også top og bundskinner til vores mini klink og lige komposit her.

Hvordan laves afdækningerne?

Vores afdækninger er fremstillet af galvaniseret stål i 1 mm tykkelsen. Afdækningen er belagt med 20 μmzinklagtykkelse.

Alle afdækningerne bliver lavet efter vores hegnsfags standard længde som er på 189 cm. Afdækningerne kan tilskæres hvis du gerne vil have en speciel længde.

Hvordan vedligeholdelses afdækningerne?

Galvaniseret stål kræver ingen vedligehold og får med tiden et mere mat udseende. Hvis den galvaniseret stålafslutning bliver beskidt kan den blot rengøres med sæbevand.

Hvordan monteres afdækningsprofilerne?

Afdækningsprofiler monteres nemt ved at lægge profilen ovenpå. Profilen kan lægges løs på, men på grund af vejret i Danmark anbefaler vi at man enten monterer det med montagelim eller skruer dem fast med rustfri skruer.

Hvilken afdækning skal jeg vælge? 

Den afdækning du skal vælge er afhængig af dit hegn. Vores forskellige afdækninger er i princippet lavet til vores forskellige hegnstyper, men bliver også tit køb af folk der selv har lavet noget hegn hvor bredden passer. 

Vores afdækninger bliver lavet til vores forskellige træhegn typer som vi selv producere og vedligeholdelsesfrit hegn som komposithegn og ivarplankehegn.