Sort Plus

Sort Plus er betonfliser som har fået en coating fra fabrikken der fremhæver den sorte farve. Sort Plus er en flot og eksklusiv flise til dig der vil have en helt sort flise.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Kanter

Viser alle 3 resultater

Eksklusive fliser

Flisen er CE-mærket og fremstillet efter betonvarekontrollens højeste krav. Fliserne bliver løbende kontrolleret. Flisen har fra fabrikken fået en specialcoating fra fabrikken der gør at flisen er ekstra sort. Specialcoatingen giver et ekstra lag til flisen som er smudsafvisende. Behandlingen sikre en længere levetid fordi farve ikke bleges ligeså hurtig som normale fliser.

 

Anvendes

Sort Plus fliser anvendes til gangarealer, terrasser og gangstier. Flisen kan også bruges til orangerier, udestuer og vinterhaver pga. dens specialcoating. Vi anbefaler ikke fliserne benyttes til indkørsler. Sort Plus fliser fås i forskellige formater hvilke gør at de kan lægges i forskellige mønstre. Sort Plus er også flotte hvis de lægges i ens formatter.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Der kan være op til 5 ugers leveringstid på Sort plus hvis fliserne er udsolgt.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når køber Sort Plus fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:

 

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”