Vis filter

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

fliser 30×60 til indkørsler og terrasser

Vores forskellige typer af 30×60 fliser bliver produceret i forskellige tykkelser så der er en type til hvert formål. Vi har skrevet inde på de enkle 30×60 fliser hvor de kan bruges, men vi lister dem også op her.

  • 30x60x6 anbefales til terrasser og gangstier
  • 30x60x8 anbefales til indkørsler
  • 30x60x10 anbefales til indkørsler med tung trafik

Ovenstående er vejledning i valg af tykkelse som vi anbefaler at man følger. Selvom man følger de ovenstående vejledninger, kræver det stadig at ens underlag er i orden og komprimeret korrekt.

Hvis du skal bruge halve når du lægger dine 30×60, kan du finde havefliser 30×30 i tykkelser der passer til 30×60 fliser.

30×60 fliser i høj kvalitet

Vores 30×60 fliser bliver produceret i højeste kvalitet og er CE mærket og trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder for dig at du får en 30×60 flise der overholder de danske produktstandarder. Udover det får du også en 30×60 haveflise som er støbt i 2-Lagsbeton. Det betyder at du får en flise som giver en ekstra flot finish til ens belægning.

Levering af havefliser 30×60

Havefliser 30×60 bliver pakket på paller som der automatisk bliver tilføjet i kurven. 30×60 fliserne bliver derefter leveret med enten kranbil, truckbil eller palleløfter (ved mindre ordre).

30×60 fliserne bliver leveret fragtfrit ved 6 tons uanset hvilken tykkelse, du kan derfor godt kombinere flere tykkelse og andre formater for at opnå frifragt. Frifragt gælder kun til brofaste øer i Danmark.

Vil du gerne se 30×60 havefliser?

Vil du gerne de aflange havefliser er du mere end velkommen til vores butik hvor vi også har et lager af de forskellige tykkelser og farver. Vi er klar i åbningstiden til at vejlede og guide dig videre i dit projekt.

Hvis du gerne vil afhente enkle stykker er du også mere end velkommen til at besøge os.

I vores showroom har du også mulighed for at se vores mange andre størrelse havefliser såsom: