Havefliser 30x60

Aflange havefliser 30×60 fliser i forskellige farver og tykkelser. Se vores udvalg af 30×60 fliser til indkørsler og terrasser.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 5 resultater

fliser 30×60 til indkørsler og terrasser

Vores forskellige typer af 30×60 fliser bliver produceret i forskellige tykkelser så der er en type til hvert formål. Vi har skrevet inde på de enkle 30×60 fliser hvor de kan bruges, men vi lister dem også op her.

 

  • 30x60x6 anbefales til terrasser og gangstier
  • 30x60x8 anbefales til indkørsler
  • 30x60x10 anbefales til indkørsler med tung trafik

 

Ovenstående er vejledning i valg af tykkelse som vi anbefaler at man følger. Selvom man følger de ovenstående vejledninger, kræver det stadig at ens underlag er i orden og komprimeret korrekt.

 

30×60 fliser i høj kvalitet

Vores 30×60 fliser bliver produceret i højeste kvalitet og er CE mærket og trekantsmærket efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder for dig at du får en 30×60 flise der overholder de danske produktstandarder. Udover det får du også en 30×60 haveflise som er støbt i 2-Lagsbeton. Det betyder at du får en flise som giver en ekstra flot finish til ens belægning.

 

Levering af havefliser 30×60

Havefliser 30×60 bliver pakket på paller som der automatisk bliver tilføjet i kurven. 30×60 fliserne bliver derefter leveret med enten kranbil, truckbil eller palleløfter (ved mindre ordre).

 

30×60 fliserne bliver leveret fragtfrit ved 6 tons uanset hvilken tykkelse, du kan derfor godt kombinere flere tykkelse og andre formater for at opnå frifragt. Frifragt gælder kun til brofaste øer i Danmark.

 

Vil du gerne se 30×60 havefliser?

Vil du gerne de aflange havefliser er du mere end velkommen til vores butik hvor vi også har et lager af de forskellige tykkelser og farver. Vi er klar i åbningstiden til at vejlede og guide dig videre i dit projekt.

 

Hvis du gerne vil afhente enkle stykker er du også mere end velkommen til at besøge os.