Modulserie

Modulserien er en flot serie af fliser i målene 10×30 med masser af specialsten til bl.a. afslutningerne. Modulserien har mange anvendelsesmuligheder som indkørsler, p-pladser, men kan også bruges til terrasser og gangstier.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Kanter

Viser alle 11 resultater

Anvendelsesmuligheder med modulserie

Modulserien er flot og kan bruges til indkørsler, p-pladser, terrasser og gangstier. Serien har masser af specialprodukter som taktilsten, markeringssten, 1/3 sten. Det betyder at serien kan benyttes til mange formål. Modulserien har affasede kanter og fugekaster. Belægningen skal lægges med en fuge på 2 – 5 mm uden der er kontakt de andre sten.  Vi anbefaler altid ved lægning at der blandes mellem flere paller.

 

Kvalitet

Modulserien er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Fliserne bliver løbende kontrolleret så du er sikret på at få produkter i høj kvalitet. Fliserne kan indeholde kalkudfældninger ved levering, men det påvirker ikke stenens kvalitet og forsvinder over tid.

 

Levering af modulserien

Vi leverer fliserne fra modulserie fragtfrit ved køb af 5 paller / 6 tons i Danmark og til brofaste øer. Vi leverer normalt vores fliser med kranbiler, men ved mindre bestillinger kan det være sendt med fragtmand.

 

Hjælp og kontakt

Har du brugt for at få hjælp til valg af sten, lægning eller sammensætning af hvor mange sten du skal bruge – kan du altid skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452

 

Guides der hjælper

Vores guides hjælper dig med at overholde standarder og normer for belægning.

Har du lyst til nørdet viden kan du læse mere om vores produktviden herunder

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”