Vis filter

Viser alle 11 resultater

Anvendelsesmuligheder med modulserie

Modulserien er flot og kan bruges til indkørsler, p-pladser, terrasser og gangstier. Serien har masser af specialprodukter som taktilsten, markeringssten, 1/3 sten. Det betyder at serien kan benyttes til mange formål. Modulserien har affasede kanter og fugekaster. Belægningen skal lægges med en fuge på 2 – 5 mm uden der er kontakt de andre sten.  Vi anbefaler altid ved lægning at der blandes mellem flere paller. Modulserien er en videreudvikling af den kendte hollændersten, bare i flere størrelser.

Kvalitet

Modulserien er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Fliserne bliver løbende kontrolleret så du er sikret på at få produkter i høj kvalitet. Fliserne kan indeholde kalkudfældninger ved levering, men det påvirker ikke stenens kvalitet og forsvinder over tid.

Levering af modulserien

Vi leverer fliserne fra modulserie fragtfrit ved køb af 5 paller / 6 tons i Danmark og til brofaste øer. Vi leverer normalt vores fliser med kranbiler, men ved mindre bestillinger kan det være sendt med fragtmand.

Hjælp og kontakt

Har du brugt for at få hjælp til valg af sten, lægning eller sammensætning af hvor mange sten du skal bruge – kan du altid skrive til [email protected] eller ringe på 97491452

Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor hedder det modulserien? 

Modulserien har sit navn efter at de kan størrelserne kom op i moduler, det betyder også at de tit kombineres med normale havefliser. Enkle af modulseriens størrelser hedder også hollændersten.