Vis filter

Viser alle 16 resultater

Viser alle 16 resultater

Smukke og holdbare dæksler

Vores forskellige kompasroser og dæksler fås i størrelser fra Ø30 til Ø70, de passer perfekt ind i et ethvert udendørs miljø. Stenene har en mørkegrå granit base, og de forskellige sten har poleret motiv, så der er forskellige at vælge i mellem.

Kompasrose / Dæksel med kompas

Vores kompasroser er en sand detaljer i enhver have eller indkørsel. Med størrelser fra Ø30 til Ø70 cm, passer de perfekt ind i ethvert havemiljø. Kompasroserne har alle en grå granit base, med mørkt poleret kompas. Dette skaber en flot kontrast og et tidløs udtryk.

Dæksel i granit

Vores dæksler i granit er tilgængelige i Ø50, Ø60 og Ø72 cm, de er ikke bare elegante at se på, men også skridsikre. De er alle jetbrændt hvilket betyder de har samme overflade som vores forskellige granit fliser. Dækslet uden motiv giver en løsning der kan bruges i både indkørsler og terrasser.

Dæksel med danmarkskort

Vores Danmarkskort-dæksel fås i størrelser fra Ø41 til Ø70 cm. Med en base af grå granit og et poleret danmarks i mørke toner, giver den en flot kontrast som gør at danmarkskortet stråler frem.

Dæksel med verdenskort

Verdenskortet – til dem der elsker at rejse. Vores dæksel med verdenskort på giver dig en flot og anderledes løsning til dit dæksel. Dækslet fås i størrelser fra Ø41 til Ø70 cm. Basen er ligesom de andre i en grå granit med et mørk poleret verdenskort.

Levering og afhentning

Vi leverer alle vores dæksler med danske fragtmænd, alt efter mængde og størrelse leveres de enten med eller uden palle. Alt over 30 kg bliver leveret på palle. Det sikrer, at de kommer sikkert frem. Hvis du gerne vil afhente vores dæksler, er du mere end velkommen på vores lager i Ulfborg, vi anbefaler at du bestiller den før du kommer, så er sikker på at den er på lager.

Har du brug for sten der kan bruges rundt om kompasroserne? 

Mange bruger tit mindre sten omkring ens dæksel, enten til at lave en markering eller til tilpasse ved belægningen. 

Sten der ofte bliver brugt til det er mosaiksten, chaussesten eller granit brosten. 

Ofte stillede spørgsmål

Er dækslerne faste i mål?

Ja, alle dækslerne kommer i standardmål, har du et specielt ønske kan vi undersøge prisen. Du skal blot kontakte os.

Min dækslet er for lille kontra målet på siden – har jeg fået en forkert?

Dækslerne bliver håndlavet, og kan derfor varigere lidt i diameter. Det er få cm hvis der er noget.

Hvorfor er mit dæksel beskidt?

Dit dæksel kan være beskidt ved levering, det er måden den bliver pakket på i Kina. Dækslet kan have sport at indpakning som forsvinder med tiden.

Kan jeg se dem inden jeg køber dem?

Ja! Du er velkommen i vores showroom i Ulfborg, hvor modellerne er udstillet.

Hvordan sætter jeg en kompasrose?

Den tilhørende belægning skal tilpasses ved enten at skære at den til, eller ved at lægge et bånd af granit chaussesten rundt om.

Er der åreaftegninger i granitten?

Der kan være åreaftegninger i granitten som kan ligne revner, men dette påvirker hvert holdbarhed eller kvalitet og er blot en naturstens charme.