Havefliser 60x60 / 60x90

Modul 60 fliser indeholder fliserne i målene 60×60 og 60×90 i forskellige tykkelser. Fliserne kan benyttes til indkørsler, gangstier og terrasser alt efter hvilken tykkelse der vælges. Hvor de enkle fliser kan benyttes er skrevet på de enkle produkter.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Overflade

Kanter

Viser alle 12 resultater

Anvendelse

Modul 60 fliser er et populært valg når der skal vælges store fliser. De store fliser kræver en ekstra tykkelse da overfladen er så stor kræver den enkle flise mere styrke. De store fliser der er i modul 60 giver et minimalistisk udseende med få fuger som giver mindre vedligehold. Fliserne kan benyttes til indkørsler, gangstier og terrasser. Der er beskrevet på det enkle produkt hvor det anbefales at fliserne benyttes så undgår man knækkede og ødelagte fliser.

 

Kvalitetsfliser med lang holdbarhed

Fliserne i kategorien er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket sikre at du får fliser der holder deres styrke i en lang række år. Fliserne er CE mærket.

Modul 60 fliserne er produceret med 2-Lags beton som giver et ekstra flot udseende. 2-Lags beton betyder at flisen er produceret af 2 typer beton: En grov beton i bundet og et fint lag i toppen.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når køber modul 60 fliser.

Gør det selv guides:

Produktviden:


Vi hjælper dig hvis du er i tvivl

Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret, er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”