Vis filter

Viser alle 12 resultater

Anvendelse af 60×60 havefliser

Modul 60 fliser er et populært valg når der skal vælges store fliser. De store fliser kræver en ekstra tykkelse da overfladen er så stor kræver den enkle flise mere styrke. De store fliser der er i modul 60 giver et minimalistisk udseende med få fuger som giver mindre vedligehold. Fliserne kan benyttes til indkørsler, gangstier og terrasser. Der er beskrevet på det enkle produkt hvor det anbefales at fliserne benyttes så undgår man knækkede og ødelagte fliser.

Hvis du skal bruge halve fliser og ikke vil skære dine 60×60 fliser, kan du se vores havefliser 30×60 – de fås i samme tykkelser og overflade som vores flotte 60×60 fliser.

betonfliser 60×60 med lang holdbarhed

Fliserne i kategorien er produceret efter betonvarekontrollens højeste krav hvilket sikre at du får fliser der holder deres styrke i en lang række år. Fliserne er CE mærket.

Modul 60 fliserne er produceret med 2-Lags beton som giver et ekstra flot udseende. 2-Lags beton betyder at flisen er produceret af 2 typer beton: En grov beton i bundet og et fint lag i toppen.

Levering af 60×60 fliser

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.


Vi hjælper dig hvis du er i tvivl

Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret, er du mere end velkommen til at skrive til [email protected] eller ringe på 97491452.

Leder du efter ekstra store fliser? Så tag et kig på vores soldaterfliser og bordurfliser.