Chaussesten

Vi har stort udvalg af chaussesten i forskellige formater og farver. Chaussestenene har forskellige oprindelsesland hvilket gør farverne og stenene unikke.
Chaussérne kan bruges til indkørsler, terrasser, gangstier og benyttes ofte i kombination med havefliser. 

 

Filter products

Farve

Farvekode

Bredde

Længde

Tykkelse

Velegnet til

Materiale

Kanter

Unikke sten 

Chaussesten er unikke granitsten hvilket betyder at der vil forekomme farvenuancer og størrelse forskel fra sten til sten. Du skal være opmærksom på at chaussesten er et naturmateriale så der vil forekomme forskelle i struktur selvom stenen er den samme model. 


Billige chaussesten til mange formål  

Granit er et yderst holdbart materiale som kan benyttes til indkørsler, terrasser og gangstier. Chaussesten kan lægges alene, men benyttes også som kanter ved bl.a. havefliser. stenene giver mange muligheder for forskellige mønstre og kombinationer. 

Der er angivet på hver granitsten hvor det anbefales den bruges. 

 

Chaussesten i flere farver 

Vores chaussesten fås i forskellige farver som: 

  • Chaussesten grå
  • Chaussesten mørkegrå
  • Chaussesten sort
  • Chaussesten rød 

Farverne varierer alt efter hvor stenen er fra, vi anbefaler derfor altid du kigger grundigt på billede for at finde den rigtige farve.

 

Køb af chaussesten
Det kan være svært at sammensætte den rette mængde eller finde den rigtige type til netop dit projekt, men vi sidder klar til at hjælpe og vejlede hvis du har spørgsmål vedr. chaussesten. Vi sidder på 97491452 eller post@staby-fliser.dk klar til at hjælpe.