Vis filter

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Skridsikre trappefliser i granit

Alle vores granit trappefliser er jetbrændt på dens overflade hvilket giver flisen en skridsikker overflade som gør at den ikke bliver glat når den bliver våd. De tynde granitfliser er fremstillet så de kan bruges ovenpå eksisterende trappetrin.

 

Forny din trappe med granittrappe beklædning

En eksisterende trappe er typisk lavet præcis efter ens dør og det vil være stort arbejde at fjerne den eksisterende og etabler en ny. Trappefliser er en let og god måde at forny ens trappe med.

De tynde trappefliser i granit er kvalitetsfliser som holder i årtier hvilket både giver dig et økonomisk godt valg samt et valg der er nemt at rengøre.

 

Sådan anlægger du trappefliser

Før du starter dit trappeprojekt, anbefaler vi at du måler op til fliserne på trappen. Når du har mål op til fliserne, anbefaler skal du vælge det mønster du gerne vil have på trappen. De fleste vælger at lægge fliserne i halvforbandt.

De tynde fliser er nemme at sætte hvis du følger nedenstående guide.

  1. Sørg for underlaget er lige og har det rette fald
  2. Sørg for underlaget er rent
  3. Skær fliserne til så de passer til mønsteret eller bredde
  4. Brug fliselim bagpå fliserne og pres dem ned på den eksisterende trappe
  5. Fug fliserne med fugemateriale der er beregnet til udendørs brug.

Vi anbefaler at fliserne lægges med en fugebredde på 2 – 5 mm.

 

Mangler du hjælp?

Skal du have hjælp eller mangler rådgivning vedrørende dit valg af trappefliser? Så er du mere en velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Hvis du gerne vil se trappefliserne, har vi alle vores farver og typer udstillet i vores store butik i Ulfborg.