Viser 1–30 af 38 resultater
-
Fra: 3,14 kr.Fra: 2,82 kr. -
Fra: 7,50 kr.
Viser 1–30 af 38 resultater
Beregn hvor meget du skal bruge
Hvad koster rådhusbelægning?
Prisen på rådhusbelægning varierer afhængigt af, hvilken størrelse samt farve flise og chaussesten man vælger. Det kan være svært at sige præcis, hvad prisen bliver, da mange faktorer spiller ind:
- Hvor mange rækker chausser vil man have omkring stenen.
- Skal det være sten med speciel finish
- Er det en indkørsel eller stier og terrasser
Typisk ligger en m2 pris på 40×40 og chaussesten på omkring 510 kr. pr m2. Vi anbefaler, at du bruger ovenstående beregner og regner det præcise antal fliser og chaussesten ud – du kan dermed finde ud af den eksakte pris på dit projekt.
Københavnerbelægning – Belægning med Chaussesten
Københavnerbelægning, en klassisk og tidløs belægningsform, hvor man kombinere chaussesten, havefliser eller soldaterfliser til at skabe enestående og holdbare overflader. Denne type belægning er kendetegnet ved sin robusthed og rustikke udseende, hvilket gør den ideel til private hjem samt offentlige pladser. Københavnerbelægning kræver omhyggelig forberedelse af underlaget og omhyggelig placering af hver enkelt sten for at sikre en jævn og varig overflade. Resultatet er en smuk, tidløs belægning.
Rådhusbelægning terrasser og gangstier
Rådhusbelægning på terrasser og gangstier tilbyder en kombination af funktionalitet og rustik udseende. Denne type belægning bruger som sagt en blanding af fliser og natursten, som giver mulighed for kreativitet i designet. Terrasser og gangstier med rådhusbelægning kan udformes i forskellige mønstre og farver, der passer til den huset. Denne fleksibilitet gør rådhusbelægning ideel til private haver, hvor den kan skabe smukke og holdbare overflader.
Når man vælger rådhusbelægning til terrasser og gangstier kan man nøjes med tyndere fliser samt 4-6 chausseen.
Rådhusbelægning indkørsel
Når det kommer til indkørsler, er rådhusbelægning et populært valg på grund af dens holdbarhed. En indkørsel med rådhusbelægning er ikke kun smuk, men også praktisk, da den kan modstå tung trafik og vejrforhold. Med et stort udvalg af fliser og sten at vælge imellem, kan ejere skabe en unik indkørsel. Vi anbefaler altid at man bruger minimum 8-10 cm tykke chaussesten i indkørsel, da det giver en mere stabil belægning.
Hvordan lægger man rådhusbelægning?
Lægning af rådhusbelægning ligner processen med at lægge normale fliser, men med nogle små forskelle. Først forberedes underlaget grundigt for at sikre et stabilt fundament. Herefter lægges fliserne med cirka 10 cm afstand i det valgte mønster. Denne afstand er vigtig, da den giver plads til at placere chaussestenene og sikre, at belægningen er jævn og harmonisk. Efter placeringen af fliserne, fyldes mellemrummene med sand eller andet fyldmateriale for at låse fliserne på plads og sikre holdbarheden af belægningen.
For at give mere stabilitet mellem chaussestenen bruger man stenmel eller rompox.
Typiske rådhuskombinationer
Rådhusbelægning kan laves med mange forskellige typer materialer. Det bliver typisk kombineret havefliser, granitfliser med enten chaussesten eller kopsten.
Typiske kombinationer er:
- 1 flise med 10×10 sten omkring
- 4 fliser med 10×10 sten omkring
- 9 fliser med 10×10 sten omkring
De 3 kombinationer er de mest brugte kombinationer.