SquareLine fliser

SquareLine fliser giver et klassisk og flot mønstret udtryk. SquareLine er en flot løsning hvis man en belægning der adskiller sig fra en ensfarvet belægning. Flisetypen har skrå beskåret kanter hvor der kan lægges brosten eller chaussesten.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Materiale

Kanter

Viser alle 8 resultater

Produktion

SquareLine flisen er inspireret af italienske torve. Serien er CE mærket og fremstillet efter betonvarekontrollens højeste krav. Det betyder du får en flisetype der holder i mange år.
SquareLine flisen bliver beskåret fra fabrikken så der kan placeres en firkantet sten. Den firkantet sten kan både være en beton kopsten eller en chaussesten.

 

Anvendelse

SquareLine kan anvendes til gangstier, terrasser og indkørsler. SquareLine giver et spil i udseende og anvendes også til bl.a. udstillinger og butiksgulve.

Fliseserien giver også et elegant og eksklusiv udseende som er anderledes i udseende.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Normal leveringstid er mellem 1-5 dage.

 

Vi guider dig hvis du er i tvivl.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når man køber SquareLine fliser .

Gør det selv guides:

Produktviden:

 

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”