SoftLine

SoftLine fliser er eksklusive fliser som er specialfremstillet med vådstøbning. Vådstøbningen giver et eksklusivt udseende samt en tæt og glat overflade. Fliseserien er til den kræsne køber der ønsker en eksklusiv flise.

 

Filter products

Farve

Bredde

Længde

Tykkelse

Højde

Materiale

Kanter

Viser alle 3 resultater

Vådstøbt flise med flot overflade

SoftLine produceres i en gummiform i vådbeton, det gør at flisen får dens glatte overflade. Flisen er produceret med en softfas. SoftLine serien er CE mærket.

Vådstøbte fliser er modtagelig for snavs i den første periode efter de har lagt, vi anbefaler derfor du tit vedligeholder fliserne til at starte med.

 

Anvendelse

Fliserne fås som i 4 cm tykkelse hvilket gør at den kun bør benyttes til gående trafik på arealer som terrasser og arealer med ingen trafik. Fliserne produceres i 2 forskellige størrelser som kan kombineres, men er også flotte at lægge hver for sig.
Hvis du skal have beton trappe til din SoftLine belægning kan du også købe SoftLine trappetrin

Vær opmærksom på at SoftLine fliser er særlig modtagelig overfor afsmitninger til flisen er færdighærdet.

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark, og tilbyder fri fragt ved køb af 5-6 paller / 6 tons til brofaste øer. Har du specielle behov og ønsker kan du skrive dem i kommentarfeltet i kurven.

Leveres indenfor 3 uger.

 

Guides der hjælper dig.

Vi har lavet mange gør det selv guides som der kan benyttes når man køber SoftLine fliser .

Gør det selv guides:

Vi hjælper dig hvis du er i tvivl
Mangler du hjælp eller har spørgsmål der ikke er besvaret er du mere end velkommen til at skrive til post@staby-fliser.dk eller ringe på 97491452.

 

 

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”