Granitfliser

Vi har et stort udvalg af fliser i granit. Vores granitfliser er til udendørs brug, men kan også bruges indendørs. Du kan anvende fliserne til indkørsler, terrasser og gangstier (alt efter tykkelse). Granit holder deres flotte udseende og unikke udseende i årtier.

Granit i kvalitet

Granitfliser fås i mange forskellige farver og med forskellige overflader. Hver enkelt granitflise har en unik overflade. Vores granitfliser kommer fra enten fra Kina eller Portugal. 

Vi samarbejder med Danmarks største leverandør af granitartikler og køber også løbende direkte. Vi foretager løbende kontrol af de produkter vi modtager for at sikre, kvaliteten er i top. 

Anvendelse

Granit er et slidstærkt naturmateriale der er velegnet til belægning. Vores granitsten kan bruges til indkørsler, terrasser og gangstier – alt efter hvilken størrelse der vælges. Der er beskrevet på det enkelte produkt hvor det anbefales at bruges. Granitfliser har mange anvendelsesmuligheder og kan kombineres flot med chaussesten, brosten og beton. 

Farvekoder

Vores granitprodukter kommer i forskellige farver og kan sorteres efter farvekoder. Farvekoderne bliver beskrevet herunder

G603: (Lysegrå)

Farven er en fin til mellemkornet grå granit, som kan indeholde lyse/rødlige krystaller.

G654 (Mørkegrå)

Farven er en fin til mellemkornet granit, som er ensartet og homogen mørkegrå.

G695 (Sort / Antracit)

Farven er en fin til mellemkornet granit som beskrive som sort / antracit 

G684 (Sort)

Farven er en fin til mellemkornet granit som beskrive som sort basalt.

ER381 (Sort)

Farven er en finkornet granit som beskrive som sort basalt. 

G354 (Rød)

Farven er rigtig fin til mellemkornet rødlig granit som kan indeholde få mørke åreaftegninger.

Indisk rød

Indisk rød er en finkornet granit, som kan variere til mørkere granit.

Roritz(Mørkegrå)

Roritz er en finkornet mørkegrå granit med spotvis synlige spor af store krystaller.

Granja(lysegrå)

Farven er finkornet lysgrå med spor af store krystaller. 


Alle farver kan ses på de forskellige produkter, og kommer med et vejlende billede af farven, dog kan farven varierer, da produkterne er fremstillet af naturmaterialer.

Hjælp og kontakt

Er du i tvivl om hvilken granitflise der passer til dig? Vi hjælper gerne med at finde det rigtige valg til dig. Vi har lang erfaring med salg af granit både til private og erhverv hvilket giver os kompetencerne til at give dig kompetent vejledning. Kontakt os på post@staby-fliser.dk eller på 97491452

Guides til granit