Vis filter

Viser 1–30 af 199 resultater

Viser 1–30 af 199 resultater

Granit til ethvert formål

Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitetsgranit i mange forskellige typer og varianter. I granitfliser kategorien finder du bl.a. granitfliser, chaussesten, brosten, bordur granitfliser og materiale til at lægge granit med.

Vores granitprodukter kan bruges til bl.a. kanter, støttemure eller som granitfliser til terrassen, indkørslen eller gangstier. Alle granitprodukter er lavet i hårdt, solidt og uforgængeligt materiale som holder i årtier.

Granitfliser til ethvert formål

Granit er kendt som et fantastisk materiale som er næsten umuligt at ridse og ødelægge. Det er dog vigtigt at man væger den rigtige tykkelse alt efter hvor man skal bruge fliserne.

Vi anbefaler at man bruger:

  • 3 cm fliser til terrasser og gangstier
  • 5 cm fliser til indkørsler

Det er vigtigt at man bruger den rigtige tykkelse så man undgår at fliserne knækker ved for høj belastning. (Det er dog i 95% af gangene underlaget skyld hvis fliserne bliver ødelagt)

Hvilken farver fås fliser i granit i?

Granit er et naturmateriale som findes i mange forskellige størrelser og farver. De mest populære granitfarver er:

  • Lysgrå
  • Mørkegrå
  • Sort
  • Rød

De enkle farver bliver tit beskrevet i farvekoder hvilket gør det nemt at ”kende” sin farve. De forskellige farver er alle beskrevet i deres koder herunder:

G603: (Lysegrå)

Farven er en fin til mellemkornet grå granit, som kan indeholde lyse/rødlige krystaller.

G654 (Mørkegrå)

Farven er en fin til mellemkornet granit, som er ensartet og homogen mørkegrå.

G695 (Sort / Antracit)

Farven er en fin til mellemkornet granit som beskrives som sort / antracit

G684 (Sort)

Farven er en fin til mellemkornet granit som beskrives som sort basalt.

ER381 (Sort)

Farven er en finkornet granit som beskrives som sort basalt.

G354 (Rød) 

Farven er rigtig fin til mellemkornet rødlig granit som kan indeholde få mørke åreaftegninger.

Indisk rød

Indisk rød er en finkornet granit, som kan variere til mørkere granit.

Roritz(Mørkegrå)

Roritz er en finkornet mørkegrå granit med spotvis synlige spor af store krystaller.

Granja(lysegrå)

Farven er finkornet lysgrå med spor af store krystaller.

Alle farver kan ses på de forskellige produkter, og kommer med et vejledende billede af farven, dog kan farven varierer, da produkterne er fremstillet af naturmaterialer.

Hvordan lægger man granitfliser?

Granitfliser lægges som normale fliser hvor det kræver et underlag af stabilgrus og afretningssand. Det er vigtigt at man bygger en underlag af efter hvor ens produkter skal bruges.

Vi anbefaler til terrasse:

  • 10 cm stabilgrus
  • 5 cm Afretningslag

Vi anbefaler dette til indkørsel:

  • 30 cm stabilgrus
  • 5 cm afretningslag

Hvis du skal bruge en dybdegående guide, kan du læse hvordan du lægger fliser her

Granit i den bedste kvalitet

Vores granitfliser kommer typisk fra enten Kina eller Portugal, men andre granitprodukter kan de også komme fra bl.a. norden. Vi samarbejder med Danmarks største leverandør af granitartikler og køber også løbende direkte. Vi foretager løbende kontrol af de produkter vi modtager for at sikre, kvaliteten er i top.

Hvad er granitfliser?

Granit et en bjergart ligesom vores sandsten og limestone. Granit består af bl.a. kvarts, feldspat og glimmer. Granit bliver typisk sprængt ud af bjergstykker hvor de herefter bliver skåret i størrelser og behandlet efter hvordan de skal bruges. Hver granitplade som bliver til fliser, er unikke hvilket betyder at granit ikke er 100% ens i farve og mønster fra plade til plade hvilket giver hver flise et unik særpræg udseende.

Alle vores udendørs granitfliser er med jetbrændt overflade hvilket gør flisen ikke bliver glat når det er vådt. Den jetbrændte overflade giver hver sten en jævn og flot overflade.

Hvordan vedligeholder man granitfliser?

Granitfliser kan med tiden blive snavset eller få alger, dette kan dog nemt fikses med enten algefjerner eller afrensning med højtryksrenser.

Granit er som sagt et solidt materiale som ikke bliver ødelagt når du højtryksrenser overfladen ligesom en betonflise.

Læs vores guide her til at vedligeholde granit

Udendørs granitfliser til dit uderum

Vi har de mest populære arter af produkter i granit til ens uderum. Vores granitfliser fås i en masser forskellige modeller og de mest populære er:

Derudover har vi også produkter som brosten og chaussesten i granit som bruges rundt omkring i danske haver.

Skal du have hjælp til at vælge dine granitfliser?

Er du i tvivl om hvilken granitflise der passer til dig? Vi hjælper gerne med at finde det rigtige valg til dig. Vi har lang erfaring med salg af granit både til private og erhverv hvilket giver os kompetencerne til at give dig kompetent vejledning. Kontakt os på [email protected] eller på 97 49 14 52.

Hvis du gerne vil se de forskellige granitprodukter i virkeligheden, har vi en stor udstilling hvor vi både har felter af granitfliser i forskellige farver samt diverse kantsten, chaussesten og brosten.

Har du et projekt hvor der kræver specielle størrelser eller formater?

Vi har leveret masser af speciallavet produkter til bl.a. kirker, offentlige bygninger og private haver. Hvis du har et projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os, så indhenter vi priser og leveringstid så du kan komme videre med projektet.