Vis filter

Viser 1–30 af 66 resultater

Viser 1–30 af 66 resultater

Lanterner til hjemmet

Lanterner er en fantastik måde at skabe en hyggelig atmosefære på. Vores lanterne kan bruges både udendørs og indendørs og er perfekte til at skabe hyggelige stemninger på en sommeraften eller på en vinterdag. Lanterner kan udover at være en god investering til sit eget hjem altid være en god gaveidé til venner eller et familiemedlem der sætter pris på hygge i sit hjem.

Udover at lanterner er et hyggeligt og dekorativt element kan lanterner også bruges som lyskilde til at lyse terrassen eller hjemmet op.

Lanterner skaber liv og giver god stemning

Skab hyggelig stemning med vores smukke lanterner. Sæt gang i stemningen med levende lys og lad lanternerne fremstå som et dekorativelement som giver liv og glæde. Vores smukke lanterner fås i mange forskellige former og farver hvilket gør der er noget til enhver smag. Vores lanterner fås i mange forskellige størrelser hvilket gør man nemt kan finde modeller som kan stå alene, men også kan kombineres med andre størrelser.

Udendørs lanterner i høj kvalitet

Alle vores lanterner er produceret i solidt materiale i høj kvalitet. En stor del af vores lanternerne er produceret af galvaniseret plader hvor nitter, hængsler og hank er produceret i rustfrie materiale hvilket gør lanternen yderst holdbar overfor det skandinaviske vejr.

Når lanternerne bliver færdige, bliver den afslutningsvis lakeret med en UV beskyttende pulverlak.

Andre af vores lanterner er fremstillet af naturmateriale og metal. De lanterner kommer med glas hvor man kan sætte sit lys i så det ikke skader materialet.

Sådan vedligeholder du lanterner   

Alle vores lanterner i galvaniseret plader er designet til udendørs brug og du kan forlænge deres levetid hvis du løbende vedligeholder den.

  • Smør hængsler efter behov med olie
  • Undgå for høje lys (Max ½ af højden på glasset)

Når man bruger stearinlys, vil der opstå røg og sod, det kan dog begrænses ved at vælge et lys i god kvalitet.

De andre lanterner kan du forlænge deres levetid ved at opbevare dem korrekt. Vi anbefaler at du tager natur og metal lanterner ind om vinteren for at forlænge levetiden.

Hvor kan jeg bruge lanterner?

Vores forskellige lanterner er produceret så de kan holde til det skandinaviske vejr hvilket betyder at lanternerne bl.a. er velegnet som udendørs lanterne – dog kan lanternerne nemt bruges indendørs hvis man mangler en enkel og flot lanterne.

Vores lanterner bidrager til en hyggelig stemning uanset om man bruger dem udendørs eller indendørs. Vores lanterner benyttes ofte til at byde gæster velkommen ved ens hoveddør, men bruges også på altaner og terrasser til give varme og forlænge de danske sommeraftner.

Hvis lanterner ikke er det du søger har vi et stort udvalg af andre former for lys til haven.

Lanterner

Det er helt sikkert en god idé at tage dine lanterner med indenfor, især hvis du er bekymret for dit indeklima. Når du har tændt stearinlys, vil der altid dannes sodpartikler, som vil flyve rundt i rummet. Disse sodpartikler kan være skadelige for både mennesker og dyr, og derfor er det en god idé at vælge LED-lys i stedet. Med LED-lys kan du skabe den samme hyggelige belysning, som du kan med stearinlys, men uden at bekymre dig om skadelige partikler.

Du kan derfor med god samvittighed placere dine nye LED-lanterner i hele hjemmet, hvor du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. De kan placeres på vindueskarmen, på gulvet eller på sofabordet. Der er ingen grænser for, hvor du kan placere dine lanterner, og du vil altid kunne nyde deres smukke lys og stemningsskabende effekt.

Desuden er lanterner med LED også en lanterne der ingen farve bringer hvis man glemmer at slukke dem og som sagt er der ingen ledningsvirvar.

Du skal dog huske at hvis man vil bruge LED lanterner udendørs at batterierne ikke har godt af for meget frugt og derfor bør opbevares indendørs når det regner.

Lanterner til haven

Hos os finder du et bredt udvalg af lanterner i forskellige former, størrelser, materialer og farver. Vi garanterer at du får en lanterne i høj kvalitet når du vælger en lanterne fra os. Vores lanterner til haven er alle lavet sådan de kan stå ude i mange år og holde i mange år. Vi tilbyder også gode råd og vejledning hvis du er i tvivl om noget vedrørende vores forskellige lanterner til haven. Vores lanterner til haven kan også bruges indendørs hvis de passer til ens stil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken af jeres lanterner kan bruges udendørs?

I princippet kan alle vores lanterner bruges udendørs, vi anbefaler dog at enkle af modellerne opbevares indendørs når det er vinter og det regner. Vi anbefaler altid at man opbevarer sine lys indendørs hvis regn kan

Hvordan vedligeholdelses lanterner?

Alt efter hvilken type lanterne man vælger vedligeholdelses de forskelligt. Hvis lanterner har hængsler, anbefaler vi at man tjekker dem løbende og smører dem hvis der er behov. Ellers rengøres lanterner nemt ved varmt sæbevand.

Hvilken slags lys skal jeg vælge?

Der er mange forskellige slags lys at vælge imellem når man vælger lys til ens lanterner. Vi anbefaler at man bruger lys der er max ½ af højden på glasset. Det er dog helt op til den enkle hvor høj og stort ens lys skal være i lanternen.

Skader levende lys i lanterner?

Levende lys indendørs er en stor synder for indendørs partikelforurening og kan nedsætte lungefunktionen, så derfor anbefaler vi at man bruger levende lys med omtanke. Du kan læse mere om levende lys her.