Betonbrosten

Betonbrosten er en lille belægningssten med en tykkelse på 6 eller 8 cm. Betonbrostenen kan klare enormt tryk da stenen ikke er størrer. Stenen bruges oftest som kombination med andre fliser som  eksempelvis 30×30 fliser.  Betonbrosten kaldes også for brosten eller kopsten.

Viser alle 5 resultater

Anvendelse

Brosten anvendes i haver, indkørsler, terrasser og gangstier. Brosten bruges oftest i kombination med havefliser. En af de mest populære kombinationer er at indkranse havefliserne rundt om hver enkelte sten. Når du vælger brosten er det kun fantasien der sætter grænsen da anvendelsesmuligheder er uendelige. 

 

Kvalitet 

Betonbrosten er CE-mærket og produceret efter betonvarekontrollens højeste krav. Stenene bliver testet løbende så du er sikker på du får den højeste kvalitet. 

 

Hjælp 

Er du i tvivl om noget vedrørende brosten er du altid velkommen til at kontakte os på post@staby-fliser.dk eller på 97491452. Vi hjælper dig hvis du er i tvivl om mønstre eller tykkelser. 

 

Vidste du det er muligt at kombiner flere betonprodukter og opnå fri fragt?

Kombiner betonprodukter som havefliser, belægningssten, trappetrin og kantblokke og opnå fri fragt ved 6 tons / 5 paller. Se efter teksten
“fri fragt ved …” eller “kombiner og opnå fri fragt.”