Vis filter

Viser alle 7 resultater

Kopsten / betonbrosten – En klassisker til din belægning

Disse sten er kendt for deres tidløse udseende og uovertrufne holdbarhed, hvilket er ideelt til ethvert udendørs område. Beton kopsten fås i grå og sort / antracit, hvilket giver et stilrent og moderne udtryk. Stenene er velegnede til at kombinere med andre typer af belægninger, da de går op i alle modulmål.

Kopsten 10x10x6

10x10x6 kopsten bruges typisk med 5 og 6 cm fliser. Stenene kan sagtens bruges i indkørsler, terrasser og gangstier. De forskellige modeller som vi har i 6 cm er:

Kopsten 10x10x8

10x10x8 kopsten bruges sammen med 8 cm fliser og kan bruges i indkørsler, gangstier og havestier. Stenen kombineres bedst med 8 cm fliser, da tykkelserne er ens og der ikke skal afrettes af flere højder. Modellerne der fås er:

Størrelse og finish

Med en bredde og længde på 10 cm og forskellige tykkelser på 6, 7,5 og 8 cm giver de masser af muligheder for at kombinere med mange andre slags belægninger. Alle tykkelserne er robuste og kan nemt modstå hårde vejrforhold og tung belastning. Kopstenene har affasede kanter og 2-Lagsbeton overflade hvilket giver en tæt og fin overflade.

Leder du efter et alternativ til brosten i beton kan du se vores granit brosten eller vores chaussesten som har samme størrelse som vores brosten i beton.

Levering af brosten i beton

Betonbrosten bliver typisk leveret med kranbil eller truckbil, ved ordre under 1 palle bliver de typisk leveret med palleløfter – medmindre de er kombineret med andre slags betonbelægning. Vi leverer stenene fragtfrit ved 6 tons – disse tons kan nemt kombineres i forskellige størrelser fordelt på vores mange forskellige flisekategorier.

Vil du gerne hente kopstenene kan du vælge afhentning i kurven – her er det også muligt at fravælge pallen hvis du vil tage dem løs fra pallen. Vi anbefaler at du bestiller ordren på forhånd, så vi er sikker på det rigtige antal er på lager.

Søger du hjælp til valg?

Er du i tvivl om noget er du mere end velkommen til at kontakte os enten på chatten, på 97491452 eller på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig uanset hvad dit spørgsmål kunne være.

Hvis du har brug for at se stenene, er det muligt i vores udstilling i Ulfborg, alle dage fra 09-21 – hvis du vil have rådgivning er du velkommen i butikkens åbningstid.

Ofte stillede spørgsmål

Kan kopsten bruges i indkørsler?

Ja, kopstenen kan sagtens bruges i indkørslen – selv i 6 cm.

Hvilken tykkelse skal jeg vælge?

Vælg den kopsten der passer til det forventet trafikniveau – jo tykke stenen er, jo højere belastning kan klare.