Vis filter

Viser 1–30 af 377 resultater

Viser 1–30 af 377 resultater

Produkter til niveauforskelle

I denne kategori finder du vores forskellige produkter som bl.a. bruges til afgræsninger, niveau og terrænforskelle i ens haver og indkørsler. Vores forskellige produkter fås i forskellige størrelser og farver. Herunder har vi beskrevet hvad der kan findes i de forskellige kategorier.

Kantblokke

Kantblokke har mange forskellige anvendelsesmuligheder og bruges ofte til at lave havemure og støttemure. Kantblokke fås i forskellige typer med og uden låsesystem. Vores kantblokke er alle produceret i beton og giver en lang levetid og et smuk udseende.

Se vores forskellige kantblokke

Kantsten

Kantsten bruges ofte til at adskillelse af fliser og bede eller mellem vej og fortove. Vores forskellige kantsten fås i både granit og beton. I kategorien finder er der klassiske betonkantsten, granit kantsten samt fortvovskantsten.

Se vores kantsten i granit og beton

Trapper

Trapper og trappefliser giver dig mulighed for at både anlægge en ny trappe, men også til at give den gamle trappe nyt liv. Vores forskellige trappetrin fås både i beton og granit. Vores trappefliser er lavet i granit og kan nemt limes til ens eksisterende trappe.

Se vores udendørs trapper

 

Solide og holdbare løsninger

Vores forskellige løsninger i både granit og beton er produceret i høj kvalitet så du får den bedste og mest holdbare løsning. Vores forskellige løsninger er flotte hver for sig, men kan også kombineres i alt fra størrelser til materiale.

Brug for vejledning og hjælp?

Har du brug for hjælp eller vejlening til dit trapper og støttemure projekt er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar både på 97491452 eller på [email protected]