Vis filter

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Modulserie græsarmering – få et flot græsareal

Vores modulserie er designet til at give et flot og stilfuldt område med græs. Stenen giver et græsareal på 43% og har et formal på 10x30x7,5 cm, hvilket giver dig mulighed for at lave frodige områder ved og som gangstier og indkørsler.

Passer i moduler og serier

Modul græsarmering er nøje lavet til at passe sammen med resten af vores modulserie, hvilket sikrer en ensartet og løsning hvis man vil beholde det hele i samme serie. Modulserien er derfor en komplet belægningsserie, hvor grønne områder nemt kan integreres med andre størrelser belægninger.

Modul græsarmering passer også med andre typer belægning der går op med enten 10 eller 30 cm, hvilket giver dig masser af muligheder.

Udseende og dimensioner

Hver sten i græsarmeringsserien måler 10 cm i bredde, 30 cm i længden og har en tykkelse på 7,5 cm. Dimensionerne giver en jævn og behagelig overflade, der er nem at gå på, som samtidig giver grønne arealer. Stenen er design med 3 runde knopper i toppen.

Leveringsmuligheder

Vores modulserie bliver leveret på paller med enten kranbil eller truckbil. For mindre order, der ikke overstiger en palle, benytter vi danske fragtmænd med palleløfter. Hvis du har specielle ønsker til leveringen, bedes du angive det i kommentarfeltet ved bestilling.

Du er også velkommen til at afhente modul græsarmering direkte fra vores lager. Vi anbefaler at du bestiller dem på forhånd for at sikre, at den ønskede mængde er på lager.

Hvis du afhenter stenene, er det muligt at få dem læsset og at selv tage dem uden palle. (Pallen kan fravælges i kurven)

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stort græsarealdækning giver modulseriens græsarmering?

Modulserie græsarmering har et græsareal dækning på 43%

Hvor kan stenen bruges?

Den kan bruges på gangstier og områder med let trafik såsom indkørsler.

Er det muligt at afhente selv?

Ja du kan vælge afhentning i kurven og vælge med eller uden palle.