Vis filter

Viser alle 30 resultater

Viser alle 30 resultater

Rattan krukker til haven

Vores rattan krukker er det perfekte valg hvis man vil have naturlig elegance og varme ind på terrassen eller hjemmet. Alle vores smukke rattan kurve er håndlavet af naturlige rattan som både er holdbart og miljøvenligt. Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller, farver og former.

Stort udvalg af rattan kurve

Udendørs rattan krukker er det perfekte match vil gerne vil skabe naturlig og blød stemning indendørs og udendørs. Vores rattan kurve passer perfekt til terrasser, haver og balkoner. Deres varme og rustikke udseende passer godt til grønne omgivelser og skaber en blød og hyggelig atmosfære til ens uderum. Det flotte organiske materiale kurvene er lavet af kan være med til at skabe flot og hyggelig omgivelser og er rigtige gode til at skabe en overgang fra indendørs til udendørs.

Vores store udvalg af flet kurve kommer fra små runde krukker til store runde rattan kurve, med de mange forskellige modeller og størrelser er vi sikrer på at vi har en model der passer til dit sted og dit behov. Brug de smukke rattan kurve til at give liv på bænke og borde og brug de store kurve til at skabe flotte områder og adskillelser på terrasser og haver.

De bedste rattan kurve i højeste kvalitet.

Vi arbejder altid hårdt for at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet og at du bliver tilfreds med dit køb. Vores rattan krukker bliver lavet i en høj kvalitet med ekstra tykt flet så du er sikker på at en krukke der holder år efter år.

Det bedste ved vores rattan kurve er at de er alsidige og kan bruges til planter eller til at organiserer og opbevarer sine ejendele på. De forskellige kurve kan bl.a. bruges til tæpper, puder eller andet slags opbevaring.

De fleste af vores rattan kurve kommer med en plantesæk som man selv bestemmer om man bruger, hvis man ikke bruger plantesækken, kan man nemt bruge kurve til opbevaring.

Skal du købe rattan kurve?

Når du overvejer at købe udendørs rattan kurve, er der nogle ting du kan overveje. Først og fremmest skal du tage hensyn til hvilken størrelse du skal bruge henhold til hvilken plads og hvilken plante der skal plantes. Når du har tænkt på den rigtige størrelse kommer formen af krukken. De fleste af vores kurve fås i både firkantet og runde modeller i alle størrelserne. Til sidst skal du tage din nuværende indretning i overvejelsen; passer de ind i den nuværende indretning eller skal du lave helt om på terrassen?

Efter du har styr på overvejelserne, kan du være sikker på at rattan krukker en fantastisk måde at tilføje stil og bringe naturen ind på. Med deres alsidighed, holdbarhed og kvalitet, kan du være sikker på at du gør en god investering i dit uderum ved at tilføje rattan krukker.

Vil du gerne se vores forskellige modeller?

Er du i tvivl om noget vedrørende vores forskellige modeller af rattan krukker er du mere end velkommen til at besøge vores butik i Ulfborg. Vi har de fleste af modellerne udstillet og på lager. Hvis du har spørgsmål eller andet er du også velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 9749 1452.