Vis filter

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Pullerter: Sådan skaber du et smukt og afslappende udendørs miljø

Pullerter er en slags stopper, der er designet til at give dig et sted hvor trafik ikke skal komme gennem. De er ofte lavet af granit, sten eller metal og kan være udstyret med en række forskellige funktioner, som f.eks. lys.

Pullerter er et godt valg, hvis du har et sted hvor trafikken enten ikke må komme, passerer eller til at styre parkeringer.

Hvorfor bruger man pullerter?

  1. Pullerter er et smukt og afslappende element, der kan tilføje charme til ethvert udendørs miljø.
  2. Pullerter fås i forskellige modeller; runde, høje og lave, og de kan laves af forskellige materialer, herunder granit, beton og metal.
  3. Pullerter kan bruges til at skabe et afgrænset område, der er sikret mod vind og vejr.

Pullerter til ethvert behov

Har du specielle krav eller design ønsker til dine pullerter er det muligt at få dem produceret i både beton og granit efter dine ønsker. Du skal dog påregne leveringstid.

Vores pullerter kan også laves med øje og en galvaniseret kæde så det er muligt at lave en kædebom som man bl.a. kender fra supermarkeder.

 Montering af pullerter

Vores standard pullerter leveres til nedstøbning hvilket betyder at pullerten skal støbes i jorden hvilket også giver en stabil og hård løsning.

Hvis man gerne vil lave en ekstra markering, kan man sætte chaussesten eller brosten rundt om en pullert. Det giver en ekstra markering som hjælper folk med deres opmærksomhed.