Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Skiferfliser – en naturlig skønhed

Skiferfliser er naturens skønhed. Hver flise har sit eget unikke udseende med farvespil og særlige kendetegn, som adskiller sig markant fra andre natursten som basalt. En terrasse eller havegang langt med skiferfliser bliver nærmest som et kunstværk med masser af spil i.

Skifer er en sedimentbjergart, formet af jorden geologiske processer. Dette giver skiferen en unik, kløvet overflade med høj glidningsværdi, hvilket er særlig vigtigt for udendørs brugt.

Kløvning af skiferen afslører ofte at stenene passer sammen.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Skifer er ikke kun smukt, det er også utrolig holdbart – selv under det omskiftelige klima i var i danmark. Skiferfliserne bevarer deres kvalitet i mange år, men bliver lysere i farven med tiden. Hvis du gerne vil beholde deres skønne farve kan du imprægnere dem, så de behøver deres mørke glød. Du skal kigge efter en imprægnering der giver et ”wetlook”.

Skifer er nemt at vedligeholde og de mest bruge metoder er:

  • Højtryksrenser og terrassevasker med rent vand
  • Feje de fliser med fugesand – de ”sliber” overfladen og rengøre den
  • Anvende fliserens der er velegnet til skiferfliser

Vi fraråder alt brug af kemikalier på skifersten, da det kan skade dem.

Se vores varianter før du køber

Vores forskellige skiferfliser kan ses i vores udstilling i Ulfborg. Her har du mulighed for at se dem før du køber dem. Vores store udstilling har alle vores skifer varianter udstillet, så du nemt kan se og røre dem. Hvis du har spørgsmål vedrørende de forskellige modeller, er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 97491452.

Levering direkte til dig

Vi leverer typisk med danske fragtmænd med palleløfter, hvis du har andre ønsker angående din levering kan du skrive det i kurven, så kan vi finde en pris på det til dig. Hvis du gerne vil hente fliserne på vores lager, er du mere end velkommen. Du har både mulighed for at sortere i de forskellige fliser og tage dem direkte fra pallen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vedligeholder jeg skiferfliser?

Du rengør blot dine skiferfliser med højtryksrenser eller fugesand. Hvis belægningen er meget beskidt, kan du bruge rengøringsmiddel der er velegnet til skiferfliser. Brug aldrig syre på dine skiferfliser.

Hvordan får jeg mine skiferfliser til at beholde deres farve?

Skiferfliser kan dybdeimprægneres, så de beholder deres farve. Imprægneringen kaldes også for ”Wetlook”