Vis filter

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Bræddehegn – mange varianter og komplet

Vores bræddehegn fås i forskellige modeller og som komplette sæt hvor der både kan laves porte og døre i. Døre og låger produceres efter bestilling og kan produceres efter specialmål.

Vores bræddehegn kan afsluttes med en galvaniseret afslutning som er lavet speciel til hegnsfaget.

Hvor kan hegnet bruges?

Hegnet kan bruges overalt hvor man vil skabe et rum i haven, hegnet kan også bruges til hegn i skel eller forhavehegn.

Hegnet fås i forskellige højder fra 60 cm til 180 cm (træfag) og kan kombineres med både træstolper, stålstolper og betonstolper. Hvis man kombiner med betonstolper bundplade kan man få en højde på 210 cm over jorden.

De forskellige modeller bræddehegn:

Vores forskellige bræddehegn bliver produceret anderledes og i forskellige materiale. Derfor har vi givet de forskellige modeller et modelnr. Læs herunder hvad forskellen er.

Bræddehegn 1 let

Vores type 1 Let er produceret af ru brædder i størrelsen 16×100 mm. Hegnet har cirka 30 mm mellemrum mellem brædderne.

Hegnet er afsluttet med en halvrund overlægger.

Bræddehegn 1 luksus

Vores type 2 bliver produceret med høvlede og afrundende brædder og samlet ligesom bræddehegn 1 med cirka 30 mm mellemrum mellem brædderne.

Hegnet er afsluttet med en halvrund overlægger.

Bræddehegn 2 luksus

Vores type 2 luksus er produceret med høvlede og afrundede brædder og er samlet tæt sammen. Bræddehegnet er afsluttet med en lige overlægger.

Bræddehegn 3 luksus

Bræddehegn 3 luksus er også produceret med 22×100 mm høvlede og afrundede brædder. Faget har vandretliggende brædder som er forskudte.

Fag er afsluttet med en halvrund overlægger.

Alle vores brændehegn kan bruges til træstolper, stålstolper og betonstolper

Hvordan vedligeholdelses bræddehegn?

Denne type hegn anbefaler vi ligesom alle andre træhegn at der skal vedligeholdelse til. Vi anbefaler at man tjekker hegnet årligt for svamp og råd for at holde dit hegn frisk.

Vi anbefaler at behandle hegnet med træbeskyttelse eller olie for at forlænge hegnet levetid.

 

Har du spørgsmål vedr. bræddehegn?

Har du spørgsmål vedr. valg, opsætning eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar på [email protected] eller på telefonen 97491452.

Vil du gerne se hvordan bræddehegn er i virkeligheden? Vi har vores forskellige typer af træhegn opstillet i vores åbne udstilling i Ulfborg. Udstillingen har åben alle ugens dage fra 08:00 – 21:00 – hvis du har brug for vejledning kan du komme i butikkens åbningstider.