Vis filter

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Fremstillet i høj kvalitet

Stenen er fremstillet med karakteristisk prægning på kant og sider, hvilket giver stenen en unik tekstur og giver et bølget udseende som giver en charme og rustikt udtryk til dit uderum. Nybrosten er fremstillet med 2-lagsbeton, hvilket giver en flot og fin overflade.

2-lagsbeton betyder at stenen har en grov beton i bunden og et ekstra fin lag i toppen. Den fine overflade giver en ekstra fin og ren afslutning på ens belægning.

Nybrosten er fremstillet efter de højeste standarder, hvilket afspejles i den omhyggelige kvalitetskontrol og overvågning fra BVK (Betonvarekontrollen)- Det betyder at du kan være sikker på at du får en kvalitetssten.

Nybrosten grå

Nybrosten har en flot grå betonfarve, som er en klassisk flisefarve. Nybrosten er alsidig og kan anvendes til terrasser, indkørsler og gangstier. Den størrelse på 14,5×21,5 cm gør at den kan lægges i forskellige mønstre som bl.a. halvforbandt. Stenen har en tykkelse på 6 cm som betyder at den er robust og holdbar. Det betyder også at kan bruges på områder med moderat trafik, hvor stenens tykkelse og styrke kan modstå belastning fra personbiler.

Stenen fås i både standardstørrelse og som halve sten, det gør det eksempelvis nemt at lægge i halvforbandt.

Inspiration af nybrosten

Vil du gerne se nybrosten lagt ned, er du mere end velkommen til at besøge vores udstilling i Ulfborg. Vi har lagt et areal så det er muligt at se hvilket udtryk belægningssten giver. Udstillingen er åben alle dage til kl. 21:00, så det er muligt at se den udenfor butikkens åbningstider.

Levering af nybrosten

Nybrosten bliver pakket på paller efter de er støbt. Fliserne bliver derefter leveret med kranbil eller truckbil – ved ordre under 1 palle bliver de leveret med fragtbil med palleløfter. VI leverer fliserne fragtfrit ved 46 m2 / 1455 stk. til brofaste øer med kranbil eller truckbil.

Hvis du vil afhente fliserne, kan du bestille afhentning i kurven. Her kan du også vælge at fravælge pallen og tage dem løs.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad vejer en nybrosten?

En standard nybrosten vejer ca. 4 kg. En hel palle nybrosten vejer ca. 1.485 kg.

Hvor mange nybrosten pr m2?

Der går 32 stk. til hver m2 hvis man benytter den standard størrelse. Hvis man bruger de halve, går der 64 stk. pr. m2.

Hvor mange sten er der pr. palle?

Der er 360 stk. pr. palle hvilket giver 11,25 m2 pr. palle.