Vis filter

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

SF-sten / S-form

SF-sten er en klassiker inden for overfladebelægning. Stenen er ideel til både erhvervsmæssige og private projekter, hvor styrke og holdbarhed er et krav. SF-sten er også kendt som S-form, og er udviklet til at håndtere både let og tung trafik. Det elastiske asymmetriske forbandt sikrer, at hver sten holdes fast af nabostenene, dette giver en effekt som fordeler trykpåvirkningerne over et større areal. Hvilket som sagt gør dem ideelle til steder med høj belastning.

Hvor stammer SF-sten fra?

SF-sten er set første gang i Tyskland i 1950’erne, hvor den blev anerkendt for sin enkelhed, men effektive låseeffekt. Låseeffekten opnås gennem stenen unikke udformning og forbandt, og skaber en stærk og holdbar belægning.

S-Form som belægning

Serien med sten tilbyder et komplet system hvor der både er tilbehørs, afslutnings- og græsarmeringssten. Det gør stenen til det perfekte valg til projekter med masser af typer belægning. SF-sten er også velegnet til maskinlægning hvilket gør dem ideelle til store projekter.

Levering til dit projekt

Vi leverer fragtfrit over 6 tons til brofaste øer i Danmark. Vi leverer typisk med kranbil eller truckbil. Hvis ordren er under 1 palle vil den typisk blive leveret med danske fragtmænd med palleløfter. Du kan kombinere forskellige betonprodukter og opnå fri fragt – du skal blot se efter andre produkter med ”fri fragt antal” eller ”kombiner og opnå fri fragt”

Hvis du gerne vil afhente s-form sten er du velkommen til at bestille3,

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er SF-sten?

SF-sten er en klassisk sten, der danner et elastisk asymmetrisk forbandt. Stenene holderes fast af nabostenen og fordeler trykket.

Hvad vejer 1 m2 SF-sten?

Alt efter hvilken tykkelse du vælger, er vægten forskelligt:

6 cm: 132 kg pr. m2

8 cm: 176 kg pr. m2

Hvor mange SF-sten går der på en kvadratmeter?

Der går 49 sten pr. m2.

Kan jeg spørge på et tilbud?

Ja endelig! Skriv en mail med dit projekt til [email protected] med leveringsby, så laver vi et tilbud til dit projekt.