Vis filter

Viser 1–30 af 36 resultater

Viser 1–30 af 36 resultater

Skridsikre granittrapper

Alle vores granittrapper er blevet jetbrændt hvilket gør at trappen er skridsikker og ikke bliver glat når den bliver våd. Vores granittrapper er jetbrændt hele vejen rundt så den har samme udseende på siderne som på selve trinnet.

Trappetrin i granit giver dig en trappe som er nem at vedligeholde og som forbliver smuk i årtier. Trappen kan bl.a. nemt rengøres med en højtryksrenser eller en gang algefjerner.

Enkelt trin eller dobbeltrappe?

Vores forskellige trin i granit fås både som enkel stykker granit og som dobbelttrin. Vores enkelt trin er velegnet hvis du har kun skal have placeret et trin.

Vores 2 trin trapper er fremstillet i flere stykker granit så man sætter trinene så det passer til ens indgang. Trappetrinene er fremstillet i enten 3 eller 4 stykker hvilket gør at det øverste trin kan justeres hvis man eksempelvis skal have et trin på 18 cm og et på 15 cm.

Hvordan sætter jeg en trappe i granit?

Udendørs trappetrin i granit er nemme at sætte uanset om det er et hel stykke granit eller en 2 trinstrappe. Trappetrinene kan sættes ovenpå eksisterende belægning hvis højden passer. Hvis man vil opbygge en længere trappe af granit, kan du følge vores guide herunder.

 1. Gør området klar ved at fjerne alt muldjord
 2. Spænd en snor som skal hjælpe med at sætte det første trin
 3. Fyld stabilgrus ned og komprimer underlaget til minimum 15 cm tykkelse
 4. Anlæg afretter sand ovenpå stabilgruset og komprimer det.
 5. Placer trappetrinet ovenpå så den passer med snoren der er spændt
 6. Fyld stabilgrus eller sand bag første trin og komprimere det så næste trin kan placeres.
 7. Gentag herefter step 5 og 6.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Vores forskellige granittrapper fås i en masse forskellige farver. Vores forskellige farver er kendte fra vores andre granitfliser.

 • Lysgrå G603
 • Mørkegrå G654Q
 • Sort / Antracit G695
 • Rød G354

Farverne ovenover er vores standardfarver, men vores forskellige trin kan også produceres i andre farver som bl.a. moseløkke. Hvis du har specielle ønsker eller farver er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Trapper i specialmål?

Vi har i flere år importeret og bestilt granit i standardmål og specialmål. Har du specielle mål hvor det ikke er muligt at bruge standardmål eller har brug for fræsning af en rille til lys eller specielle kanter for at den passer ind i et dørhul kan vi få lavet en løsning der passer til dit projekt.

Du skal regne med en leveringstid på specialtrapper på op til 4 måneder.

Har du brug for hjælp eller vil se trapperne?

Har du brug for hjælp eller vejledning i valg af granittrapper er du mere end velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på [email protected].

Vil du se vores forskellige farver, længder eller højder er du mere end velkommen til at besøge os i butikken. Vi har alle vores forskellige typer udstillet.