Vis filter

Viser alle 22 resultater

Viser alle 22 resultater

Stor fleksibilitet og flotte modeller

Panelhegn kommer i forskellige farver: Galvaniseret og sort panelhegn. Hegnet kommer i standard længder, men kan nemt skæres til hvis man har behov for kortere fag. Panelhegnet monteres med bøjlebeslag eller vinkelbeslag og man kan derfor selv bestemme hvordan hegnet skal monteres på stolperne. Hegnet fås også som både låge og dobbeltlåge.

Hvordan opsætter man panelhegn?  

Panelhegn opsættes ved hjælp at stålstolper som enten støbes ned i jorden eller bliver placeret i stolpefødder og skruer fast.

Stolperne placeres som ved andre hegn hvor det er vigtigt at de står i lod og efter ens ønskede højde.

Panelhegn opsættes ved hjælp af bøjlebeslag rundt om stolpen og faget. Bølgebeslaget består af 5 dele som sammensættes rundt om stolpen så den holder faget.

Når man sætter panelhegnslåger op, sætter man tråd fagene op mod lågen med vertikalbeslag.

Hvor bruges panelhegn?

Panelhegn er et kraftigt trådhegn som har alverdens anvendelsesmuligheder. Vores panelhegn bruges ofte ved haver, fodboldbaner, vareindleveringer, skoler og SFO’er. Hegnet bruges også tit til at holde dyr inde eller ude af haven.

Panelhegn har i mange år været brugt omkring industriområder, men er med tiden blevet mere udbredt og dermed også kommet ind på det private marked. I dag ses panelhegnet af nogle stadig som et industrihegn hvor andre ser det som et ”let” alternativ.

Hvad er panelhegn?

Vores panelhegn er bygget i kraftig stålkonstruktion hvor hegnet er opbygget af 3 lag tråde; 2 vandrette tråde og 1 lodret – dette giver sandwich konstruktion som giver en høj styrke som derfor kan bruges både bruges som havehegn, men også bag fodboldmål, institutioner og meget mere.

Er modellerne 100% vedligeholdelsesfrie?

Panelhegn er lavet af stål og kræver ikke vedligehold. Hegnet kan selvfølgelig blive beskidt med tiden, men kan blot rengøres med vand.

Hegnet bliver ikke angrebet af råd og svamp og skal ikke olieres, maleres eller gives træbeskyttelse.

Skal du have hjælp eller vil du se hegnet?

Sidder du med spørgsmål og ikke kan finde et svar er du velkommen til at kontakte os på 97491452 eller på [email protected]. Vi har over 20 års erfaring med montering og salg af hegn.

Vi har panelhegnsfag i både galvaniseret og sort i vores udstilling i Ulfborg. Du kan se fagene i butikkens åbningstid hvor vi også er klar med vejledning og rådgivning.